Следвайте ни

Купонджия се нахвърли върху полицаи в Пловдив, арестували му дружките

viber icon

Лют купонджия спретна истински екшън в Пловдив, след като полицията му спря музиката и арестува двама от аверите му, научи "Марица" от свои източници. 

Купонът се вихрил около 19.30 часа на ул. "Дилянка" в Шекер махала. Събрала се мъжка компания, надули музиката и се отдали на живот.  Граждани подали сигнал, че шумът е нетърпим и че продължава часове наред. 

На място пристигнала полиция. Музиката секнала, а ченгетата отвели двама от веселяците за проверка. Товаха лютият купонджия и домакин започнал да сипе псувни и обиди, наричал полицаите отрепки и за какви се мислят да му спират музиката. Опитал се да попречи на ареста на аверите му и продължил с псувни по адрес на униформените. С това си поведение си спечелил акт.

Агресивният тип от Шекер махала се изправил пред Районния съд в Пловдив. Там заявил, че не е отправял обиди и ругатни към граждани и полиция, но магистратите не дали вяра на оправданието му. В крайна сметка му наложили глоба по Указа за борба с дребното хулиганство в размер на 200 лв. 

 

 

 

 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Гулемъ новина Нема що

Гулемъ новина Нема що

20.03.2021 | 10:41

А милицията фати ли братя Избегалеви Фати ли Цветанчо Василев Фати ли Черепчето Фати ли Брендо А Коце Маца да фати Фати на някому ку......ка Фати Кюмбе и цели 200 лева и на Кюмбе ку.....ка

Отговори
3 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?