Следвайте ни

Край Пловдив: Удариха нелегален магазин за месо СНИМКИ

viber icon

Спипаха нелегален магазин за месни продукти в Кричим. Акцията е осъществена съвместно от Икономическа полиция и Областната дирекция по безопасност на храните.

Обектът се стопанисвал от 53- годишна местна жителка. При проверката е установена незаконна продажба на продукти от свинско месо, субпродутки и колбаси.

Иззети са близо 60 кг месни продукти без документи за произход, маркировка и годност. С разпореждане установеното количество е насочено за унищожаване, а на физическото лице е съставен акт за административно нарушение.От полицията съветват търговските обекти, в които гражданите пазаруват, да се подбират внимателно и да проверява срока на годност, маркировката и произхода, тъй като консумацията на подобни продукти може да доведе до риск за здравето.Акцията на полицията по противодействие на престъпленията и административните нарушения, свързани с търговията на хранителни стоки, продължава. 


Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?