Следвайте ни

Край Пловдив: Пияница гони момиче с дъска, отказала му секс

viber icon

Мераклия от пловдивското село Христо Даново си поиска секс от девойка пред приятелите ѝ, научи „Марица“. Неприличното предложение е отправено на 29 юли тази година на центъра на селото. 

Около 12.30 часа на обяд мераклията седял на пейка, бил гол до кръста и пиел бира. По същото време покрай него минали две момичета и младеж от селото. Вече солидно почерпеният мъж ги извикал, попитал ги на кого са деца.

След това поискал едната девойка да седне до него и да правят секс. Тя отказала и мераклията за ласки се разгневил. Грабнал дъска и я подгонил по центъра на Христо Даново. Уплашени, младежите побягнали и се скрили в  магазин, а желаната девойка позвънила на тел. 112.  

Униформените пристигнали на място и прибрали палавника. Той бил изправен пред съда, като оспорил показанията на свидетелите. Твърдял, че е бил провокиран. 

В крайна сметка магистратите от Районния съд в Карлово му наложили глоба в размер на 200 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ГОШЕ

ГОШЕ

29.09.2020 | 15:56

ПОВЕЧЕТ МЛАДИ ЖЕИ ХОДЯТ ПРЕДИЗВИКАТЕЛНО ОБЛЕЧЕНИ ИЛИ НАПРАВО ПОЛУГОЛИ---С КОЕТО ДРАЗНЯТ КАКТО МЪЖЕТЕ --ТАКА И МНОГО ЖЕНИ КОИТО СЕ ОБРЪЩАТ И СЕ ОБЛИЗВАТ ПО МЛАДИТЕ ИМ ДУПЕТА---ТОВА ПОВЕДЕНИЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВА--ПРЕДИЗВИКАТЕЛНО ОБЛЕЧЕНА МОЖЕШ ДА ХОДИШ САМО С МЪЖЪТ СИ ИЛИ У ВАС---ХОРАТА НА УЛИЦАТА НЕ СА ОТ ЖЕЛЯЗО--И АКО ИЗНАСИЛЯТ ЕДНА ТАКАВА--ДА НЕ СЕ БРОИ ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ--А ЗА ПРЕДИЗВИКВАНЕ КЪМ НАСИЛИЕ--СЪОТВЕТНО ВИНОВЕН ДА БЪДЕ ТОЗИ КОЙТО СЪБЛАЗНЯВА И ПРЕДИЗВИКВА---200 ЛЕВА ГЛОБА НЕ НА МОМЧЕТО--А НА ЖЕНАТА ТРЯБВА ДА НАЛОЖИ СЪДЪ

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?