Следвайте ни

Крадат регистрационни табели на коли

Автомобили осъмват без регистрационни табели. Кражбите са засечени в село Белозем. Само тази седмица пострадалите са трима, научи „Марица”. Общото във всички случаи е, че колите са нощували на улицата пред домовете на собствениците им.

За кражбите потвърди и кметът на село Белозем Иван Тачев. Той обясни, че до момента при него са с оплакали двама души от селото. Той смята, че това е работа на маниаци.

Според други, не е изключено кражбите да са извършени от хванати дрогирани шофьори. Според жители на Раковски и съседните села в района се провеждат непрекъснати акции за залавянето на пияни и дрогирани шофьори. Както при хващането на водач , употребил алкохол зад волана, номерът се сваля, така и при закопчаните дрогирани шофьори , регистрационната табела се отнема. Според хора от района, много често обаче след това виждали колите със свалени номера да се движат с други регистрационни табели.

 
 
 
 
 

 

Гергана Василева

Ръководител екип „регион“

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?