Кой е арестуваният общински съветник Стефан Послийски 

Общинският съветник от ВМРО Стефан Послийски е приближен на новия силен човек на Патриотите в Пловдив - депутата Александър Сиди. Преди 2 години двамата бяха обвинени от тогавашния шеф на Басейнова дирекция Георги Семерджиев, че Сиди и Послийски са му поискали 10 000 лв., за да му помогнат да остане на работа, а после и същата сума като "вноска" за партията.  

Стефан Послийски беше общински съветник и в предишния мандат. Тогава той бе от квотата на Обединени патриоти, а сега от общата листа на ВМРО и НФСБ в Пловдив. И двата пъти неин водач бе бившият кмет на Пловдив Славчо Атанасов. 

Макар да действа като професионален политик, Послийски активно върти и частен консултантски бизнес. Той е едноличен собственик на капитала на "Евроконсулт строй" ЕООД. В системата за фирмено разузнаване пише, че фирмата е специализирана в консултантска дейност в областта на човешките ресурси и управление на проекти. Регистрирана е в Пловдив през 2010 г. Въпреки че е активна фирма, няма посочени нетни приходи от продажби за последните години.

В друга фирма - "Ви Ес партньори"ООД, Послийски е съдружник с Веселин Илиев. Във времето е имало е запор от НАП върху дяловете на Илиев, но е вдигнат много бързо. Предметът на дейност е същия - консултанска дейност. Послийски има участие още в "Кит корп" ООД, където е съдружник с Христо Колаксъзов. Върху тази фирма също е имало е запор, но от Прокредит банк. Предмет на дейност - консултации по европейски програми и проекти. 

Послийски участва още в  Сдружение "Център за местно планиране и обществено развитие",Сдружение "Общински младежки съвет - ОМС" и Фондация "Граждански и обществени инициативи".

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Каракачанова камарила

Каракачанова камарила

18.03.2020 | 11:58

Престъпниците от МВРО!

Отговори
1 0
Каракачанова камарила

Каракачанова камарила

18.03.2020 | 11:56

Навсякъде са същите бандити на ВМРО! Това е най-крадливата политическа сбирщина с лъжливо име "патриоти"!

Отговори
1 0
Димо

Димо

28.02.2020 | 19:40

Типичен лобист и посредник на най-елемнтарно местно ниво.

Отговори
8 0
мхм

мхм

28.02.2020 | 17:21

Бушоните взеха да гърмят, но друго е по-важното, а именно - колко много некадърници, лапачи и партийни послушковци има в общината. Аман от отрепки!!!

Отговори
19 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?