2374

Космически коктейл: Млад шофьор втрещи ченгетата в Пловдив с пет вида дрога и опиати в кръвта

20-годишен младеж остави полицаите без думи след рутинна проверка в Пловдив. Шофьорът седнал зад волана след коктейл от наркотични вещества.

Минути след полунощ бил спрян на кръстовището между бул. „Шести септември“ и ул. „Йоаким Груев“ от екип на сектор „Специализирани полицейски сили“. Те установили, че зад волана е 20-годишен от благоевградско село. Последвалата проба с драг чек отчела положителен резултат за употреба на кокаин, канабис, амфетамин, бензодиазепини и метадон. Униформените го арестували за 24 часа. Срещу младия шофьор вече е започнато бързо производство.

В рамките на вчерашния ден пък служители на реда от Хисася спипали 50-годишен, седнал да шофира с над 3 промила алкохол в кръвта. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 3 оценки
5/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Л..то

Л..то

02.02.2023 | 19:23

което уби учителката на пешеходната пътека къде го покрийте, бе джурналя. С по колко ви смазаха, а. Чие синче е. Ако беше някое дребно полицайче или дилърче щяхте денонощно да врещите. А в случая сте замлъкнали като е...

Отговори
7 0
Днешното село не е като някогашното

Днешното село не е като някогашното

02.02.2023 | 14:53

Някога щяха да се сберат ергените и да се напият с домашна ракия, далеч от бащите в селската кръчма. И толкоз. Най-много да се разпеят и да разлаят селските кучета.

Отговори
14 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?