1939

Кошмар за шофьорите: Кило разпилени видии пукат гуми наред до ВСИ

Стотици разпилени видии на кръстовището до ВСИ, в посока Митницата, се превърнаха в истинско изпитание и кошмар за шофьорите.


Проблемът е от вчера, когато мнозина са си спукали гумите. Тази сутрин видиите отново са там и очакват жертви. 


Пътуващи алармират, че самопробивните винтове са минимум 300 и са разпилени из цялото платно. Те твърдят, че е подаден сигнал на тел. 112, но не е предприето нищо към настоящия момент. Някои твърдят, че вчера са били много повече и че явно повечето са събрани или изметени от чистачките.


Други пък коментират, че в нормалните страни се действа светкавично - затваря се платното и се чисти за няколко минути, независимо дали става въпрос за пирони, масло или нещо друго. 
 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Гуми

Гуми

02.08.2022 | 11:29

Ще взема един голям високоговорител заради магнита и ще отида да ги събера ако стоят още там, имам и светлоотразителна жилетка, ще взема мерки за безопасност ако няма кой да е осигури, проблем няма ама няма и гражданска инициатива.

Отговори
2 0
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

02.08.2022 | 11:06

Айдиииии, тука са гумити!Баш най дубрия волканизатор на балканскиа пулуострув! Насам, народе...без паре ша прайм гумити на колите ви! Хайдеее, промоция-две гуми на цената на три!

Отговори
2 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?