Следвайте ни

Кошмар в „Тракия“: Забравена храна подпали апартамент на 10-ия етаж

viber icon

Забравена във фурната храна предизвика пожар в апартамент в пловдивския квартал „Тракия“. Това съобщи за „Марица“ комисар Георги Мангараков, директор на пожарната служба в града под тепетата. Пламъците лумнали към 01.30 през нощта на десетия етаж.

На място светкавично се отзовали огнеборци. Те заварват горящ апартамент, но успяват да се справят със стихията. На място била изпратена и автомеханична стълба, ако се наложи евакуация на хора предвид високия етаж, но в крайна сметка не е влязла в употреба. 

Няма сериозно пострадали при пожара. Причината – забравя се, че се готви. Вероятно домакинята е задрямала и е изпуснала момента. 

„Няма седмица, в която поне един път да не ни извикат на пожар, предизвикан от забравена храна. Слага се да се готви, след което например живеещите в апартамента отиват на гости и забравят. След това става белята“, каза комисар Мангараков. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?