2374

Колоездач блъсна жестоко пловдивчанка и избяга

Колоездач отнесе жена на тротоар в Пловдив, след което избяга, научи "Марица". Инцидентът е станал тази сутрин до хотел "Родопи".


Пловдивчанката вървяла по тротоара, когато изневиделица я връхлита забързания велосипедист. От удара жената пада на земята и се удря лошо, а велосипедистът, вероятно уплашен, си плюе на петите. Дори не спря да провери как е, коментират възмутени очевидци на сблъсъка.


На място е повикана линейка. Не е ясно какво точно е състоянието на блъснатата от колелото пловдивчанка, но свидетели коментират, че е била окървавена. 
 
 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Няма кмет в район южен

Няма кмет в район южен

01.11.2022 | 09:16

Тротоарите в района са в окаяно състояние. Кмета и заместничката му спят. И крадат. Герб вън от града.

Отговори
2 0
Граждан от Кичука

Граждан от Кичука

01.11.2022 | 09:04

Общината не мисли по въпросите за свободно безпрепятствено придвижване по улиците на града на майки с колички и на инвалидите. Нямат достъп до хълмовете на града. Пълен кошмар е една майка с бебешка количка да се придвижи до някой парк без кола а пък ако е с кола няма място къде да се паркира каква идиотщина в този град, свидетел съм за кошмарното изкачване с детска количка и с инвалидни патерици на инвалиди до върха на нашите тепета по павираните улици на които има знаци за забрана за движение на моторни превозни средства които знаци не важат за полицейските коли. Какви нагли политици управляват града. Крадлив общински съвет.

Отговори
1 0
Гражданка от Кършака

Гражданка от Кършака

01.11.2022 | 07:21

Защото няма робота в града още повече да имат толкова права.. Повече от ежегодните децата и майките с колички... Велосипедите да се карат за удоволствие и то само в специални места ... Не да ми завладяват града ..зимата се чистят велоалеите и снега се хвърля на пешеходните зони... Чисто безобразие..

Отговори
7 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?