49
Следвайте ни

Кметът на Стамболийски за разпитите в полицията: Целта е манипулиране на изборите и всяване на страх

viber icon

Целта на подобни действия е манипулиране на изборите и всяване на страх у хората. Така кметът на Стамболийски и областен координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев коментира привикването на близо 40 общински служители от Раковски в Икономическа полиция, предаде репортер на "Марица". 

"Интересът на Бойко Рашков е следния. В Пловдивска област има силна партия ГЕРБ. Идеята е да се вземе страхът на тези хора и да не гласуват. Раковски носи най-много гласове на партията в цялата област. И те  решават да ударят. Преди два месеца акцията бе насочена към мен - влизане в дома ми, тарашене. Минават месец-два и удрят в Раковски. Мислите ли, че сега тези хора, които са привикани, ще отидат да гласуват? Тези хора очакват следващата бухалка. Всичко това се прави с една единствена цел - сплашване на симпатизантите и на хората, които дават вота си за партия ГЕРБ", коментира Мараджиев, който е пред Икономическа полиция. 

Кметът на Раковски Павел Гуджеров също е на място. Той определи случващото се като политическа акция "сплашване". 

"Точно в Раковски малко трудно се плашим. Това е поредният политически произвол. Вместо всички тези хора да са по работните си места, да продължават да строят един по добър Раковски, да продължават да облагородяват улиците, парковете и площадите, те са тук да дават безсмилени обяснения и да им се задават безсмислени въпроси", посочи Гуджеров, като уточни, че призованите служителите са от ОП "Благоустрояване и превенция". 

По думите на кмета на Раковски, призовките са връчвани в петък и събота, на някои вкъщи, на други на работното място.  "Ние сме хора на закона и се явяваме където са ни извикали. Благодарности на служителите на МВР, Те си вършат професионално работата и са наясно  с политическата обстановка в страната", каза Гуджеров. 

Директорът на общинското предприятие Петър Антонов, чийто служители са привикани, коментира, че са разпитвани дали някой ги е агитирал, дали ние шефове агитират работниците, дали упражняват влияние върху тях, имало е и предупреждения да не се поддават на компромати. "Това е политически тормоз", отсесе той. 

  

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

222

222

09.11.2021 | 13:16

много интелигентни изглеждат тези "политици" от стамболийски

Отговори
6 0
Най-големите ,при фалшифициране на избори

Най-големите ,при фалшифициране на избори

09.11.2021 | 12:31

Няма по-големи фалшификатори на избори от вас.Справка - маминия тотю КРАТУНЬО ,Зику Лапачу ,Здравка Измамата.И филм даже си направиха ,как се фалшифицират избори.

Отговори
8 2
Тено

Тено

09.11.2021 | 12:27

Това ми напомня 44 / 45 година . Ражков / Дамажаната / може да ползва килиите на Гурко

Отговори
6 4
Сик

Сик

09.11.2021 | 12:35

То вие сте си за 44 г., особено като му гредам мутрата на тоя на снимката.

Отговори
7 1
бгн

бгн

09.11.2021 | 11:30

Тези гербаджии са готови да жертват образованието на децата си за политически цели.На всички е ясно,че кметът на ГЕРБ в Раковски настройва хората да не пускат децата си в училище и да правят панаир пред медиите.Отвратителна работа.Сега даже даде 3 дни ваканция на децата.За какво им е да учат,те трябва да са прости и неграмотни като всички от ГЕРБ.

Отговори
12 6
ко ко рече

ко ко рече

09.11.2021 | 11:30

като те е страх ходи да ти леят куршум....че от какво пък се уплаши толкова...такъв ербап беше до вчера....

Отговори
9 5
щрак марийка ...

щрак марийка ...

09.11.2021 | 11:29

тва фончо и майкаму ли са ?!?! в стамболийски всички ман.гали ли са в общината....

Отговори
13 6
коафьор...

коафьор...

09.11.2021 | 11:27

вземи да смениш цвета на боята и малко бритончето още намали.... така ти тича тая прическа ...като годен ци.ган.ин си ...

Отговори
15 5
честито...

честито...

09.11.2021 | 11:25

а усети ли че ти влиза с 2000.....ще ядеш дръвцето след изборите....

Отговори
13 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?