1553

Клането в Стамболийски: Полицаите заварили Андреас да лежи в локва кръв

Истинска кървава баня заварили униформените, изпратени по сигнал за двама наръгани мъже в Стамболийски. Както "Марица" писа, след запой на 4 май, любовниците Александър Радев и германецът Андреас Ропел се скарали жестоко.

Напрежението ескалирало до краен предел, след което двамата грабнали по един нож и започнали да се мушкат. Нанесли си прободни рани в областта на корема. По-лошо пострадал германецът. Александър набрал тел. 112 и подал сигнал. Минути по-късно на място вече имало полицаи и медици. 

Униформените заварили Андреас проснат на земята в огромна локва кръв, бил в несвяст. Александър пък кръжал нервно и започнал да обяснява, че се е защитавал и че и той имал прободни рани, явно предусещайки, че вече е обвиняем за убийство.

Любовниците били откарани в болница, но там германецът издъхнал от нараняванията в областта на корема. Радев е арестуван, а вчера бе изправен пред Окръжния съд в града под тепетата. Магистратите определиха най-тежката мярка "задържане под стража".  Ако Александър обжалва решението, то ще бъде разгледано пред Апелативния съд в 10 часа на 17 май. 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Хорейшио

Хорейшио

09.05.2022 | 14:09

Да, някаква гейска_ история! Много зли и жестоки са пендалите нагледно!

Отговори
0 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?