Следвайте ни

Кеч мания пред блока: Роднини си спретнаха меле в Пловдив, трошат столове

viber icon

Роднини превърнаха детска площадка пред блок в Пловдив в импровизиран ринг. Пред очите на десетки свидетели са си спретнали сбиване и са се заплашвали взаимно. Размяната на удари и боричкането, както и травмите, стигнали до съда, където магистратите имали тежката задача да определят чия е вината за мелето.

Кеч манията се разиграла през юни миналото лято между баща, син, чичо и племенник.  

Една сутрин около 9.30 часа А.К. звъннал на сина си, който в този момент излизал от жилището си. Когато вече бил на двора,  бил пресрещнат от дядо си и чичо си, които започнали да го обиждат и го заплашили, че ще го изгонят от къщата, в която всички живеят. Чичо му дори казал, че ще му напълни главата с олово. 

Говорейки все още по телефона със сина си, А.К. чул разправията и силно се притеснил, възмутил и ядосал на своите роднини, поради което и решил да им потърси сметка по-късно през деня. Непосредствен повод за разменените реплики и обиди бил незначителен битов инцидент, свързан с гръмнала  електрическа крушка за общите части на обитаваната от тях къща.

Около 17 часа дядото и чичото се намирали на детската площадка пред блока, където били изкарани маса и столове, на които играели карти. В този момент имало 10-12 души картоиграчи и наблюдатели. 

Около 17.30 часа А.К. пристигнал с черната си кола, за да потърси сметка от роднините за случилото се по-рано през деня със сина му. Видял събралите се на детската площадка хора и мигновено се насочил натам с агресивна походка, като видът му бил като на човек, който „100 на 100 е дошъл да трепе“.  

Приближавайки се към виновниците, той крещял заканително „Кой ще трепеш бе, кой ще трепеш!!!“ и „Ти какво тормозиш сина ми!“. След няколко минути сипене на обиди, единият от роднините му скочил на крака, хванал го за гушата и започнал да го бута. Последвало сборичкване, при което взаимно си разменяли юмруци. Борейки се, двамата се блъснали в стол, той се счупил и седналия на него паднал на земята. Удряйки се в счупения стол, биещите се паднали на земята, където боричкането им продължило. Към мелето се присъединил и друг роднина. В крайна сметка боят бил прекратен от събралите се пред блока. 

След мелето, започнала съдебна сага между роднините. Магистратите са освободили участниците от наказание, тъй като са си нанесли взаимно идентични телесни повреди. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?