2374
Следвайте ни

Като на боксов мач: Шофьор и пешеходец се млатиха до Сточна гара, блокираха движението

viber icon

Шофьор и пешеходец превърнаха в боксов ринг натоварено кръстовище до Сточна гара в Пловдив, научи "Марица". Пловдивчаните си разменяли закани и юмруци заради това, че колата на шофьора спряла твърде близо докато другият пресичал пешеходната пътека. 

Грозните сцени се разиграли на пресечката на бул. "Найчо Цанов" и бул. "Христо Ботев" в ранните сутрешни часове. Пловдивчанин и негов приятел чакали на светофара до пешеходната пътека, за да преминат. Светнало зелено и тръгнали. В същият момент обаче сигналът е зелен и за правещите десен завой от бул. "Христо Ботев" към "Найчо Цанов". Така в същия момент завивала "Тойота". Виждайки пресичащите пешеходци, шофьорът намалил скоростта и спрял. Единият пешеходец обаче се вбесил. Причината - колата била спряла твърде близо. Пресичащият пловдивчанин започнал да крещи и да се заканва. Шофьорът не му останал длъжен. Словесният конфликт бързо прераснал във физическа саморазправа. Започнала размяна на юмруци. възникнал словесен конфликт, който впоследствие прераснал и във физическа саморазправа. СЕдналият зад волана крещял „Ще ти разбия главата и зъбите“ и посягал да го удря. Скандалът и саморазправата блокирали движението по пътното платно. Очевидци подали сигнал в полицията и на място пристигнали униформени. 

Шофьорът бил задържан за хулиганската проява, след което изправен пред съда. Магистратите го наказали с глоба в размер на 300 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

007

007

12.11.2021 | 18:37

Значително по- голяма трябва да е глобата — 1000, 2000 лв., за да има възпитаваща цел за такъв бай Ганьо на джип, да се сети следващия път преди да слезе и да посяга .....На пътя трябва търпение и уважение ., не е трудно за нормалните хора....

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?