46

Като изтребител: Камикадзе фучи с над 130 км/ч по пътя Пазарджик-Пловдив

Шофьор с ауди отнесе солена глоба заради безумно висока скорост по пътя Пазарджик-Пловдив, в района на Стамболийски. Мъжът бил засечен от полицейска камера да се движи с над 130 км/ч при разрешени 60 км/ч в конкретния участък. Полетът му бил заснет, след което въз основа на нарушението последвала глоба в размер на 800 лв. Камикадзето зад волана останало недоволно от санкцията и обжалвало. Изтъкнал, че липсват годни доказателства относно статичните изображения, че униформените не били специалисти по въпросната техника, както и че в протокола не е посочена посоката на движение на колата. Възраженията не били приети. 

Магистратите от Районния съд в града под тепетата потвърдили глобата. Жалбата стигнала до Административния съд, който подкрепил колегите си. 

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 2 оценки
3/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Филибелия

Филибелия

23.03.2023 | 17:24

До кога тези копе,ленца ще ни избиват по пътищата? До като шофира, простреляйте му предна дясна гума! Ако няма ефект-ще се погрижим ние! Няма да оставим безнаказано нито едно престъпление. Ако и тогава не се получи, ще продължим с корумпираните съдии, прокурори и адвокати.

Отговори
3 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?