Следвайте ни

КАТ-Пловдив: Без компромис за камикадзетата по Пазарджишко шосе СНИМКИ

viber icon

От КАТ отчитат поредните антирекорди на пътя Пловдив - Пазарджик. Само през месец октомври заснетите скоростни нарушения по трасето са повече от 1 100.

„Добрата инфраструктура предразполага към почти двойно превишение на максимално допустимата скорост в участъка, като са заснети нарушители със скорост от 136 км/ч.“ , коментира началниът на Охранителна полиция комисар Виктор Празов. От Пътна полиция заявяват категорично, че ще бъдат безкомпромисни към шофьорите, които се опитват да превърнат ремонтирания участък на Пазарджишко шосе в скоростна отсечка. 

Контрол в участъците с концентрация на катастрофи се извършва с всички налични технически средства. Използването на нови мобилни устройства за установяване на нарушенията на скоростта- т.нар. "триноги", гарантира този контрол в 24-часов режим на работа и не допуска грешки, предизвикани от човешки фактор, напомнят от полицията. 

Бързата обработка на заснетите нарушения води до навременното установяване на камикадзетата и поемане на съответната законова отговорност от тяхна страна.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?