44

Кървавото убийство в Първомай - заради обида на "сводник"

До дни започва делото срещу 50-годишния Васил, който закла госта си по време на домашен купон в Първомай. Убийството стана на 24 срещу 25 януари.

Васил живеел в къща в Първомай и се познавал с 33-годипната жертва  покрай съседката си. На 24 януари убиецът, заедно с негов приятел, починалият и жената ходили до близките села по работа. На връщане взели в автомобила едногодишната внучка на Васил и всички се прибрали в Първомай. Тогава отишли в къщата на 50-годишния обвиняем. Там той и жертвата употребили много алкохол. Между двамата възникнал спор кой по-добре се грижи за децата, като Васил нарекъл госта си „сводник“.  Той от своя страна се ядосал и го ударил два пъти с юмрук. Васил решил да му отмъсти и го пробол с нож в ръката, след което му нанесъл и прободно-порезна рана в областта на корема. Двамата излезли извън къщата. Там гостът паднал на земята, а Васил го откарал в болницата.  Няколко часа по-късно починал от нараняванията. 

Спрямо Васил е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“. Предстои Окръжният съд да насрочи разпоредително заседание по делото. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?