Следвайте ни

Кърваво меле между две фамилии след детско скарване

viber icon

Нощен бой си спретнаха две семейства от асеновградското село Боянци. На ул. „Извън регулация“ вчера вечерта възникнал словесен конфликт между тях, предизвикан от скарване между децата им. Към спора, който прераснал в тупаници, се присъединили и по-възрастни хора, близки  до двете семейства. Установено е, че един от основните участници в конфликта е криминално проявен  и осъждан мъж на 30 години. 

Задържани са двама мъже, които реално са предизвикали и въвлекли в ситуацията останалите присъстващи. Пострадали при инцидента са 50-годишен мъж и 62-годишна жена, които са насочени за лекарска консултация. 

По случая е започнато досъдебно производство, в хода на което са разпитани и останалите свидетели на разпрата. Съставени са 4 акта за дребо хулиганство. Работата по документиране продължава под прокурорско наблюдение.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?