49

Кървавата трагедия в "Тракия": Бериван отрича вина, но ще чака делото в ареста

23-годишната Бериван, обвинена в убийството на мъж в апартамента му в "Тракия" ще чака старта на делото срещу нея в ареста. Апелативните магистрати потвърдиха най-тежката мярка "задържане под стража" спрямо нея, като решението не подлежи на обжалване. 

Защитата на Бериван направи пореден опит да й издейства "домашен арест", но неуспешно. Тезата е, че младата пловдивчанка действала в условията на неизбежна отбрана и не е имала избор. След като била нападната, блъскана в стената и заплашвана с пистолет, 23-годишната Бериван натиснала спусъка няколко пъти. 

След като се запознаха с материалите по делото, фотоалбума, медицинската експертна справка на убития Ивайло, показанията на свидетели и останалите материали по делото, апелативните съдии прецениха, че има опасност при по-лека мярка за неотклонение Брриван да извърши престъпление.

 Убийството стана навръх Йордановден. След като Бериван и Ивайло започнали да пият още по обяд, привечер между тях избухнал скандал. След боричкане и размяна на удари, се стига до изстрели с газов пистолет в тялото на 50-годишния мъж, според прокуратурата четири на брой, като единият е произведен след като е вече мъртъв. Стрелбата от близко разстояние довела до разкъсване на артерия, обилна кръвозагуба и фатален изход. Объркана и изплашена, Бериван извикала помощ, но пристигналите медици само установяват смъртта на Ивайло. 

"Нищо не съм направила. Не исках нито той да пострада, нито аз. Моля ви, пуснете ме", примоли се Бериван на съда, но в крайна сметка желанието й не бе изпълнено.  

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Анонимен

Анонимен

17.01.2023 | 14:45

Директно в Сливен

Отговори
7 1
Западняк

Западняк

17.01.2023 | 14:18

Комунисти, оставете младото момиче, ясно е че всичко е защото е циганка!

Отговори
2 12
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

17.01.2023 | 13:27

МА.Н.ГАЛСКА РАБОТА.....ОТ ДЕТ ДА Я ПОГЛЕДНЕШ..........................

Отговори
15 4
Гери Йорданова

Гери Йорданова

17.01.2023 | 13:09

Боже , боже ! Рази , Бериван , е самата вода ненапита ! Не стига , че е убила човек , но се и прави на неяинна и иска да я пуснат на свобода ! И в Турция няма да те пуснат да си отидеш у дома ! До живот да лежи в затвора , пак ще й е.малко !

Отговори
18 4

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?