Следвайте ни

Кървавата свада в Рогош отива в съда

viber icon

Спорът между две фамилии в пловдивското село Рогош, който завърши с намушкан, влиза в съда. Днес окръжната прокуратура е внесла в съда обвинителен акт спрямо 57-годишния Филип Янков за опит за умишлено убийство на негов съсед.  

Кървавата свада стана факт на 15 май, след като между двете семейства на ул. „Петър Бонев“ често възниквали скандали и конфликти, придружавани със закани. 

На 15 май отново възникнал спор между фамилиите на Янков и на 32-годишния Тодор Ванев. Роднините се събрали в двора на една от къщите, носили дървени колове, метални тръби и си отправяли ругатни и закани. Започнали да се бият, като по време на разправията обвиняемият Янков наръгал четири пъти с нож по тялото Ванев. Той е бил откаран в болницата, където претърпял операция и бил настанен за лечение. 

Единствено намесата на лекарите и осъществената оперативна интервенция предотвратили настъпването на смъртта на пострадалия.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?