Следвайте ни

Карловец си поиска секс от малолетна и получи заслуженото: арест и присъда

viber icon

Мераклия за секс от Карлово използвал социалните мрежи, за да си намери млада плът, но в крайна сметка се оказал в ареста за 24 часа и впоследствие с присъда.

Карловецът опитал да задоволи нагона си в края на месец ноември 2018-а. Чрез профила си във Фейсбук той писал на момиче, също от Карлово, което още нямало навършени дори 14 години. Разглеждал информацията, публикувана на стената й, и хитро я използвал, за да се свърже с нея и да си поиска секс. Заблудил се, че ще я убеди. 

Момичето споделило пред родителите си, а оттам била уведомена и полицията. 

Похотливият мъж бил задържан на 16 януари 2019-а, а почти година по-късно, на 13 януари, е факт и присъдата му. Магистратите в Районния съд в Карлово му определиха 1 година и 8 месеца затвор с изпитателен срок от 3 години, както и глоба в размер на 5000 лв. Ще трябва да плати и направените по делото разноски в размер на близо 2000 лв. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Тайна

Тайна

16.01.2021 | 13:51

Не разбрах за едно здр. Ли ще плаща 7000лв. И една година в ареста

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?