Следвайте ни

Карловец с грамота от полицията, върна намерено портмоне СНИМКИ

viber icon

Иван Захариев от Карлово бе награден с  грамота от пловдивската полиция за доблестната си постъпка.  Поводът е намерен от нго портфейл със солидна сума пари, лични документи и дебитни карти, които вече са върнати на собственика им.

Случката станала в навечерието на Гергьовден. Мъжът излязъл да пазарува със семейството си за празничната трапеза и на тротоара, в близост до магазина, вниманието му привлякло мъжко портмоне. За късмет до кръстовището забелязал полицейски патрул и без грам колебание сигнализирал за намерената чужда вещ.

Оказало се, че портфейлът съдържа лични документи на собственика, няколко дебитни карти и сумата от близо 650 лв. В рамките на същия ден полицейските служители открили притежателя на изгубения портфейл- 26-годишен пловдивчанин.

Младият мъж е безкрайно благодарен за спестените главоболия покрай ваденето на нови документи, платежни средства и споделя, че още повече вярва в доброто.Намерилият портфейла мъж е родом от град Карлово, но преди години образованието и възможностите за работа го накарали да напусне родния си град, където все още живеят родителите му. В Пловдив срещнал своята съпруга с която отглеждат 2 годишната си дъщеричка. Достойният карловец работи в катедрата по "Механика" в Аграрния университет в Пловдив, където преподава своите знания за работата със селскостопанска техника.

Скромно споделя, че най- голямото богатство на един човек е онова, на което учи децата си. „Доблестните постъпки са пример за всички, а достойните хора са най-голямото богатство на нашия град, Вярвам, че водещата сила на добротата променя света!“ ,пише в благодарността от директора на пловдивската полиция.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?