Следвайте ни

Кандидат-кмет на Пловдив отнесе 1000 лева глоба заради шамар

viber icon

Адвокат Атанас Костов, който бе кандидат за кмет на Пловдив от "Демократична България" на последните местни избори, отнесе 1000 лева глоба заради шамар.

Костов е признат за виновен, че на 08.04.2019 г. в Пловдив чрез удар на шамар с дясната ръка в лявата половина на лицето на Николета Батаклиева е причинил болка и страдания без разстройство на здравето, изразяващи се в контузия на лицето с травма на шести и седми долни леви зъба, поради което и на основание чл. 130 ал.2, вр. чл. 78а ал. 1 от НК го освобождава от наказателна отговорност и му налага административно наказание глоба в размер на 1000 лева.

Осъжда Костов да заплати на Батаклиева сумата от 600 лева, представляваща обезщетение за причинените неимуществени вреди, в частност болки и страдания, следствие на деянието, извършено на 08.04.2019г. и предмет на настоящото производство, ведно със законната лихва от посочената дата, до окончателно изплащане на сумата, като отхвърля претенцията за разликата над 600 лева до пълния претендиран размер от 3000 лева. Осъжда Костов да заплати на Батаклиева сумата в размер на 800 лева, представляващи направени от нея разноски за адвокатско възнаграждение. Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок". 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (21)

Гражданин

Гражданин

20.02.2021 | 10:32

Бе адвокат Костов го спечели това дело и лъжите, фалшивите медицински и простащината на Батаклиеви излязоха наяве! Защо не написахте статия и за това!? Лесно е да омаскаряваш накой и после да мълчиш!

Отговори
3 0
Съдия

Съдия

11.12.2020 | 09:02

Ех, в крайна сметка се оказа, че Николета Батаклиева лъже с фалшивите медицински и Костов спечели делото!

Отговори
3 0
Любен Дилов Син

Любен Дилов Син

09.05.2020 | 09:18

Не вярвах, че и в.”Мариц” е станал жълтурка! Атаките срещу Атанас Костов от месеци сочат факта, че демокрацията ни е в криза и интелектуалците, застанали срещу статуквото, биват опетнявани от жълтурките на Пеевски. Адвокат Атанас Костов застана с личността си в изборите, за да докаже, че не само кретените са част от политическия живот! Явно за тези послания е рано. Прекалено много идиоти избиратели, прекалено много едноклетъчни политици, прекалено много жълтурки! Тази на нация не заслужава истинския си елит, възстанал срещу простащината! Атанас Костов е личност, ерудит и интелектуалец - качества, които липсват в българското общество и поради това биват усмивани!

Отговори
5 0
Йорданка Петрова

Йорданка Петрова

08.03.2020 | 12:23

Красимир Батаклиев и Николета Батаклиева - нагли боклуци като баща им! Не разбирам защо прокуратурата не ги е погнала за умишлените фалити, с които увредиха община Пловдив? Къде спят прокурорите и юристите на Общината? Това си е престъпление и дружно цялата фамилия трябва да попадне в затвора. Що се отнася до адв.Атанас Костов усещам, че е костелиф камък и е твърдо решен да не ги остави на мира. Подкрепям го - на престъпниците мястото е в затвора, фактът, че досаега винаги им се е разминавало ги е превърнало в тоталните отрепки! Е сега си имат лекар...намирам го за доста качествен! Наблюдавам сагата с интерес и се надявам справедливостта спрямо честните и кадърните да надделее над наглите, безочливи престъпници! В крайна сметка Батаклиеви са просто едни нагли селяндури, това го знае целият град - крайно време е да си го получат!

Отговори
5 0
Швейцарката

Швейцарката

17.02.2020 | 08:23

Разглеждам профилът на Николета Батаклиева във Фейсбук - момичето завършило едногодишен ПУЦ “гостоприемство”(някакъв вид туризъм за полуидиоти) в Швейцария! Въпреки това никой не иска да й отиде на гости(да я снима дори), че много грозно положението, мутра ала свиня майка!

Отговори
7 0
МушкамБатаци

МушкамБатаци

16.02.2020 | 21:33

Ма защо си думате с Краси Батаклиев, малоуммика на татко! Или може би със самата Николета! Хасковският им адвокат/примат им е обяснил, че още три години ще са в съда и са насрани от страх! Па и пара ще се харчи! Много кофти! Кой е прееВан...много изхарчени пари и накрая в панделата! Кофти!

Отговори
7 1
Михайлов

Михайлов

16.02.2020 | 21:10

Развръзката предстои. Само времето ще покаже кой е топ и кой не. С този адвокат клоун от Хасково ли ще победите Костов! Проззз екс военен, комунист ...трагедия! Той тоя не е юрист, по-скоро е псевдо шут! Бегом у Хасково и да не се разболява толкова много, че е притеснително за кариерата му, ще вземе да се гъгне без време!

Отговори
5 1
Демократ

Демократ

16.02.2020 | 17:23

И каква стана сега, г-н Велик Адвокат на финансови пирамиди? Да удариш жена и да си осъден не е като да виеш по медиите как ще съдиш държавата, защото нарушаваш законите й. Или си невинен? Ми тога ва е.ати и Великия Адвокат дето си, та не можеш да спечелиш дело, в което обвиняемия е невинен... Всичките леви демократи сте такива - некадърни, некомпетентни и кресливи

Отговори
3 4
Михайлов

Михайлов

16.02.2020 | 21:04

Кой е казал, че делото е приключило!? Във втора инстанция няма да има съдийка на 27! И? Кой ще гушне панделата!?Батаците!

Отговори
7 2
Трифон

Трифон

16.02.2020 | 11:02

Когато си връх те чакат бури. С вас сме г-н Костов! Знаем истината!

Отговори
6 2
Псевдо медии и псевдо съдии

Псевдо медии и псевдо съдии

16.02.2020 | 10:28

След този псевдо шамар, Костов стана по-известен от всякога. Готов е за следващите избори. Сега всички са сигурни, че ако се наложи комунистите и герберите ще получат шамар, звучен, хубав, тлъст. Топ юрист, с чест, с достойнство, с позиция! Истински българин, изправил се срещу мижитурките, срещу мошенниците, срещу идиотщината в тази страна. Скочи на държавата за прецаканите пътища! Съдете за някой по постъпките, не по актовете на корумпираните съдии, не по плюнките на троловете. Батаклиеви са за затвора - от това, че държавата не ги е поставила там, където трябва да бъдат, страда един достоен човек! Зад теб сме Нака, всички те познаваме...не можеш да бъдеш опетнен, това е ясно!

Отговори
6 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?