49

Калин Стоянов в Пловдив: Ще има наказани в РУ-Стамболийски след убийството 

Продължава проверката в районното в Стамболийски. След като тя приключи, ще уведомим обществеността за резултатите. Това каза пред журналисти в Пловдив министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, предаде репортер на "Марица". 


Той сподели, че очаква да изникнат много нарушения при назначената проверка и увери, че ако се установят виновни по отношение на работата по случая с убийството в Цалапица, то те ще понесат цялата отговорност. 

Министър Стоянов посочи също, че отстраненият директор на районното в Стамболийски няма да се върне на поста си, както и че до момента е установено, че връзката между местното районно и Областната дирекция на МВР в Пловдив е тотално прекъсната няколко години назад във времето. 

Той посочи, че в Цалапица днес се извършва следствен експеримент във връзка с убийството. Министърът подчерта и че там е осигурено засилено полицейско присъствие от Жандармерията и "Специализирани полицейски сили". 

"Целта е да потушим напрежението в Цалапица и да няма повече такива тежки случаи. Хората са гневни и аз ги разбирам. НАдявам се максимално бързо да докажем тежкото престъпление и да го заловим издирвания. В постоянна връзка сме с германските служби, подаваме им своевременно всяка нова постъпила информация", каза министър Стоянов. 

Вътрешният министър пристигна в Пловдив да представи новият шеф на полицейската дирекция - Георги Чергов. 


Очаквайте подробности! 

Оцени новината

Оцени новината
2/5 от 1 оценки
2/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Лелеее

Лелеее

12.08.2023 | 10:34

Кога ще бъде отстранен Георги Мараджиев кмет на Стамболийски от поста, който си купува на изборите. Да не забравихте, че е обвиняем и е на свобода под гаранция? Явно за ГЕРБ това не е проблем и все още може да управлява парите на Стамболийски. За това,че е обвиняем продължава да взима 10 бона заплата.Много важно, че натрупа 18 милиона дълг По цял свят няма друг такъв случай. Нима той не пречи да има безстрастно разследване .

Отговори
5 0
Мърши

Мърши

11.08.2023 | 14:09

Мухльо а нещо да кажеш за мишо бирата за чакъра за оня дето му изтрепаха семейството в ЮАР ...???!!! МЪРШИ... С глупостите мангалски в Стамболийски се захваха .с Динко дето ви показа на филм нарушителите ..на закона... Ще ви стане тясно скоро ..

Отговори
4 8
Емил

Емил

11.08.2023 | 14:57

Глупако,Динко показал,показал твоята и неговата простотия,захванал се с някакъв нещастник,защо не погне магията,нали е голяма работа!

Отговори
3 1
Емил

Емил

11.08.2023 | 14:58

Мафията

Отговори
1 1
Гено

Гено

11.08.2023 | 13:54

Мачкай, Калине! Някой хора в мвр отдавна се самозабравиха и са срам за тази система! Уволнявай! Наказвай!

Отговори
8 2
Мърши

Мърши

11.08.2023 | 14:12

Ооо той Господ му дал по точно го наказал с име "калинКА" .. ТО ГАКА СЕ МАЧКА ,ТОЯ Е МОМЧЕ ЗА ВСИЧКО ОТ НЕГО НИЩО НЕ ДАВИСИ ПРОСТО ЩЕ ПРАВИ КАКНОТО МУ КАЖАТ ..СЛУГА, РАТАЙ ...

Отговори
4 4
така се прави

така се прави

11.08.2023 | 13:32

Външен човек, да им разрови лай---ната!!

Отговори
7 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?