71

Жителите на Цалапица се вдигат на протест, затварят АМ "Тракия" 

Елате и застанете до нас от 16.00 до 17.00 часа. Ще бъде затворена магистрала "Тракия! 4 месеца след убийството на Димитър Малинов участници в убийството се водят укриватели!, заяви майката на убития младеж - Атанаска Бакалова

 

Жителите на пловдивското село Цалапица продължават борбата си за справедливост за зверски убития Митко. Те ще излязат на пореден протест в неделя. Мястото е "Макдоналдс" при АМ "Тракия" до Пазарджик, а началото е от 16 часа. Очаква се поредният протест да продължи един час. 


"Елате и застанете до нас от 16.00 до 17.00 часа. Ще бъде затворена магистрала "Тракия! 4 месеца след убийството на Димитър Малинов участници в убийството се водят укриватели! Не сме съгласни с Районната прокуратура в Пловдив! Искаме справедливост за Митко и няма да се откажем да я търсим!", написа в социалните мрежи майката на убития младеж - Атанаска Бакалова.

Почернените близки и роднини на Митко искат сурови наказания за всички замесени в убийството му. Настояват близнаците Борислав и Валентин Динкови да получат обвинение в съучастничество и да се промени настоящото, което е за укриване на заподозрения за убийството Рангел Бизюрев.

След няколко дни ще бъде направен втори опит за разпоредително заседание по делото срещу близнаците. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Доктор

Доктор

25.11.2023 | 21:40

Накрая и тези ще ги набие някой..... По не протестират в Германия.... Момчето си отишло лека му пръст, ама улично правосъдие не води доникъде!?

Отговори
3 0
и отново какво са ви виновни хората та ще им нарушавате правата?!

и отново какво са ви виновни хората та ще им нарушавате правата?!

25.11.2023 | 13:18

да пътуват ? какво пречите на прокурори и прочее по този ТъЪП НАЧИН. Затваряме пътища за да пречим НЕ НА КОГОТО ТРЯБВА ПОСЛЕ ИСКАЛИ ПРОМЕНИ ТЪПППИ ЛУМПЕНИ СЕЛСКИ СЕЛЯНДУРИ! В друга страна това няма да го има!

Отговори
7 1
Община Пазарджик е в финансов колапс

Община Пазарджик е в финансов колапс

25.11.2023 | 11:48

А къде е прокуратурата?

Отговори
1 0
нина

нина

25.11.2023 | 09:54

борете се, хора, че с тая изгнила прокуратура и съд, сме за никъде!

Отговори
15 1
Граматиков

Граматиков

25.11.2023 | 10:26

В Италия някой уби приятелката си. Обявиха го за издирване и след 2 дни го заловиха в Германия. За българските издирвани лица, не е ясно дали въобще някъде са обявени.

Отговори
14 7

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?