71

Жестокост! Син нападна майка си в пловдивско село

Син нападна майка си и ѝ причини наранявания. Грозните сцени се разиграли в пловдивското село Козаново. Униформените се отзовали на сигнал за упражнено домашно насилие.

Според предварителната информация, синът се скарал жестоко с възрастната си майка, след което се стигнало до физическа саморазправа. Жената не е имала възможност да се защити, но е успяла да се обади на тел. 112. 

Нападателят е отведен за едно денонощие в районното управление в Асеновград. 

Оцени новината

Оцени новината
3.3/5 от 7 оценки
3.3/5 от 7 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
така ли ?

така ли ?

09.06.2023 | 15:48

НЕ ПИТАЙТЕ КАК СЕ ВЪЗПИТАВАТ ДЕЦА....КОГАТО ПО СЕЛАТА НЯМА НИТО ПАРИ НИТО РАБОТА ЗА ХОРАТА.....ИЗКУПИХА ЗЕМЯТА ШЕПА ТЪРГАШИ ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИ ДА ЗАДОВОЛЯВАТ ЕВРОПА С ЖИТО А НА НАС НИРАЗБИХА ЗЕМЕДЕЛИЕТО...ХОРАТА ПО СЕЛАТ АРАБОТИХА В ТКСЗ В АПКВ КООПЕРАЦИИ ИМАШЕ КРАВЕФЕРМИ СВИНЕФЕРМИ ПИЛИЩАРНИЦИ И ОЩЕ И ОЩЕ СЕГА КАКВО ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИ ... ТРЯБВА ДИРЕКТНО ДА СЕ ОЗЪБИМ НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ И ДА СИ ЗАДОВОЛЯВАМЕ СОБСТВЕНИТЕ ЖУЖДИ ОТ ХРАНА ЖИВОТИНСКА И РАСТИТЕЛНА.... ТАКА ХОРАТА ЩЕ ИМАТ ПОМИНАК.КОГАТО НЯМА ПАРИ И НЯМА КЪДЕ ДА РАЛОТИШ ТИ ОСКОТЯВАШ...ТОВА Е КАРТИНКАТА ПО СЕЛАТА И КАТО СЕ НАМЕСИ ДРОГА И АЛКОХОЛ...ЕТО ГО РЕЗУЛТАТА....НИКОЙ РОДИТЕЛ НЕ ВЪЗПИТАВА ПРЕСТЪПНИЦИ ... ДА ПОПИТАМ ТОЗИ МЛАДЕЖ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЛИ ПРАВИ ТАКИВА ТЪПОТИИ....ДАЛИ СЪСЕЛЯНИТЕ И КМЕТА ЗНАЯТ ....В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ТОВА Е ЖЕДНЕВИЕ И ХОРАТА ТЪРПЯТ А НИКОЙ НЕ СЕ ОПИТВА ДА ИМ ПОМОГНЕ....КМЕТА Е И ЗА ТОВА НЕ САМО ДА ЧУПИ БАНИЦАТА...НА ОБЛАГИТЕ...

Отговори
3 0
Леле

Леле

09.06.2023 | 18:21

Леле, колко си неграмотен....

Отговори
0 0
Гери Йорданова

Гери Йорданова

09.06.2023 | 13:13

Как си възпитавала синът си , бе , жено , че стигнахте до тук ! Нещо много важно си изпуснала и сега си патиш от главата ! В никакъв случай не оправдавам сина , защото майката не заслужава такова отношение ! Майката заслужава уважение , ако е доказала , че трябва да я уважават , но , все пак тя е по - възрастната и той трябва да сведе глава пред възрастта й ! Отношенията им не ми се побират в главата !

Отговори
4 4
Мануш

Мануш

09.06.2023 | 13:35

Какъв грижовен син

Отговори
3 1
Явно

Явно

09.06.2023 | 13:42

Има такъв прост и долен народ!

Отговори
17 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?