46

Жестокият побой заради такси в Пловдив: Полицията търси важни свидетели

Полицията търси двама свидетели на инцидента в Пловдив, при който младеж бе пребит заради такси в последните дни на февруари. Към момента в Четвърто РУ продължава разследването по образувано досъдебно производство срещу четирима мъже, нанесли побой над младия пловдивчанин заради спор за такси.

Припомняме, че след проведени множество оперативни и издирвателни действия те бяха задържани за нападението, извършено в ранните часове на 26 февруари на автобусна спирка на бул. „Цар Борис III Обединител” в областния град и привлечени като обвиняеми от Районната прокуратура. Работата по документиране на случая продължава в  изпълнение на указанията на наблюдаващия делото прокурор.

В тази връзка е необходимо разследващите да снемат обяснения от станалите очевидци на инцидента момче и момиче, чиято самоличност все още не е установена. Гражданите, които ги разпознават от предоставените кадри, могат да могат да сигнализират в дежурната част на районното управление на тел. 032/932 004. Анонимността е гарантирана, уверяват от МВР. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?