Следвайте ни

Жестока агресия в Пловдив: Нападнаха двама тийнейджъри

viber icon

Двама тийнейджъри от Пловдив станаха жертви на жестока агресия в пловдивския квартал „Смирненски“.  За грозните сцени разказа пред медията ни майка, свидетел на случилото се.

В сряда на футболното игрище до МОЛ-Пловдив две групи момчета играели мач. Имало около 30-40 деца, които наблюдавали разцъкването на топката. По едно време страстите се нажелили.

Възникнал спор между двама младежи от различните отбори, а поводът бил спорна ситуация в играта. Изненадващо единият ударил другия и му сцепил веждата. Приятел на нападнатия веднага се намесил, за да го защити, но той пък отнесъл мощен удар в носа от втори футболист с боксов талант.

И двамата тийнейджъри кървели, а агресорите тръгнали да бягат.  Бил подаден сигнал в полицията. Пристигналите униформени успели да издирят нападателите. Момчето със сцепената вежда се възстановява вкъщи и ще подаде жалба в МВР. Другото, чийто нос е счупен, preтърпяло операция, но не смята да търси правата си.

„Полицията дойде доста бързо. Аз потърсих собственика на игрището. Той заяви, че не се интересува какво се случва на терена. Бил разбрал, но какво можел да направи. Можеше поне да попита как са момчетата", коментира майката. По думите и явно никой не отговорност какво се случва на тези площадки - нито общината като собственик, нито наемателите. 

Репортер на "Марица" се обади на телефона, посочен за връзка със спортен комплекс „Селект“, където се разиграла случката. От там отрекоха да е имало размяна на удари. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Дуков

Дуков

30.07.2021 | 09:50

Отрекли са защото знаят че ще отнесат солидно голяма глоба,а също така и ще затворят мястото, понеже собственика няма да има финансовата възможност да си плати честитката!

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?