1553

Жесток сблъсък! Две коли се смачкаха на Карловско шосе СНИМКИ

Две коли се сблъскаха на Карловско шосе в Пловдив. Инцидентът станал малко преди 17 часа до бензиностанцията до Гиганта, в посока село Труд.

След подаден сигнал на място са пристигнали униформени и линейка. Полицаите установили, че единият шофьор тръгнал да излиза от бензиностанцията и да прави обратен завой към Пловдив. В същото време отнел предимството на другия, който се движил направо по шосето, в посока Карлово.

"Ударът беше брутален. Излязоха хората от колите", гласи един от коментарите за мелето в социалните мрежи.

Друг пък пише, че в рамките на половин година на това място са станали няколко катастрофи. "Няма ли на кой да му светне лампичката?", пита шофьорът.

"На този светофар много често се минава на червено", констатира трети. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
така им се пада

така им се пада

09.01.2023 | 08:30

ограничението за скорост в пловдив е до 50 км.в чса.този удар,независимо от отнетото предимство,съдейки по нанесените повреди по колите е станал с много по-висока скорост.виновни са и двамата,особено този,който удря,независимо дали е с предимство,той е длъжен да следи пътната обстановка,да предотврати опастност и да кара със съобразена скорост.наближава кръстовище,преминава се с повишено внимание,не скорост!!!напълно виновен е и движещият се в права посока

Отговори
0 0
Ssss

Ssss

07.01.2023 | 06:36

На това кръстовище единствения начин единия да отнеме предимство на другия ,е да е минал на червено

Отговори
2 0
Знаци има там, знаци!

Знаци има там, знаци!

07.01.2023 | 00:18

От бензиностанцията няма как да се излезе директно на шосето, ако се спазват знаците. От там само се влиза. Излиза се на ул. “Никола Войновски” и оттам на светофара може да се направи безопасен ляв завой към града. Язък за колата на човека, карал си посока Карлово.

Отговори
0 1
Лампичка

Лампичка

06.01.2023 | 19:34

Каква лампичка бе хора, до еконт на ул. Средец имаме обект днес спирам да взема подготвената стока излизам о оп фиш глоба от служители на трето рпу цялата работа за пет минути има няма и то на тротоара срещу обекта та лампичката винаги май светва някъде където няма проблеми драскаш на един лист и това е работа, ден да мине друг да дойде.

Отговори
4 2
Юлиян

Юлиян

06.01.2023 | 19:28

"На този светофар много често се минава на червено" Не на "този" светофар, а на всеки светофар, МАСОВО СЕ МИНАВА НА ЧЕРВЕНО!!! Жълт светофар, според ЗДвП, означава "ВНИМАНИЕ СПРИ". Но масово ва жълто се дава газ, един успява на жълто, а още 2-3ма минават на чисто червено.

Отговори
8 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?