49

Жесток бой и стрелба в Асеновград заради цигари

57-годишен мъж е бил жестоко пребит в Асеновград. Грозните сцени се разиграли във вторник. Тогава пострадалият вървял по улица в града, а зад него и двамата нападетели. Те го настигнали с бърза крачка и му поискали цигари, а той им отвърнал, че не пуши.  В този момент двамата започнали да го обиждат и удрят по тялото. Жертвата успяла да се отдалечи. Извадил законно притежаван газов пистолет и възпроизвел два изстрела във въздуха. Това обаче не стреснало бабаитите. Те го повалили на земята и продължили да го удрят с ръце и крака, след което избягали.

Пребитият подал сигнал в полицията. На място пристигнали униформени и лекарски екип. Нападателите били задържани малко по-късно. По досъдебното производство са разпитани свидетели, назначена е съдебномедицинска експертиза за изясняване на вида на телесната повреда, съобщиха за "Марица" от прокуратурата.

Биячите са задържани за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Районната прокуратура да внесе искане в съда в Асеновград за най-тежката мярка "задържане под стража". 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?