Следвайте ни

Жената, нападната от бияча на Митко: Крещеше ни да се махнем от "Капана"

viber icon

15-минутен ужас преживяла контрольорката от ОП „Чистота“ Евгения Арабаджиева, която се сблъскала с агресията на Ивайло Пенов, дни преди той да стане известен с нападението си над продавача на чорапи Митко в „Капана“.  Това каза пред „Марица“ самата Арабаджиева. 

Тя обясни, че оставила двете си малки деца, за да поеме дежурство в съботния 22 май, когато била проявата на агресия. Тогава ръководела дежурния екип от чистачки по центъра. В съботната сутрин почиствали района на „Капана“. Предишния ден там до късно вилнели абитуриенти и имало доста боклуци.  Служителите на „Чистота“ си вършели спокойно работата, когато в близост до заведението „YellowDot” изскочил собственикът Ивайло Пенов и им се нахвърлил. Започнал да им крещи защо не си вършели работата. 

„Казах му да се обърне към мен и да разговаря с мен, да остави жените. Тогава той скочи срещу мен, че служителките не знаят как да работя, че са длъжни да почистват около масите, по улицата като цяло. Нареди да излезем от „Капана“, думите му бяха: „Махнете се от квартала веднага“. Отговорих му, че трябва да си продължим работата и почистването, но тогава той скочи още по-агресивно. Започна да ме блъска с цяло тяло, да крещи „Ударете ме, аз нищо не ви правя!“. Стоеше на по-малко от сантиметър от лицето ми. Помолих го да пази дистанция.15 минути продължи тази агресия и това блъскане. Не знаех как да постъпя.  Опитах да го избутам, но все пак съм жена, а той е по-силен“, разказа Арабаджиева. 

Тя добави, че още същия ден е подала жалба в полицията. Потърсила е и полицаите, които са дежурни в „Капана“. „Помолих ги за помощ, оказаха ми съдействие и ме посъветваха да подам жалба, което и направих“, каза още контрольорката. 

Никой не се е намесил, въпреки че е имало свидетели на случката. 

Евгения подчерта, че досега не се е сблъсквала с такава агресия в работата си и е потресена. Тя е на 33 години, вече близо 4 от тях  е част от ОП „Чистота“.  Радва се на две деца – едното е 4 клас, а другото е тръгнало на детска градина. Доскоро Арабаджиева е била в майчинство.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (10)

Ангел Грънчаров-Грънча от ПОТВ

Ангел Грънчаров-Грънча от ПОТВ

01.06.2021 | 13:56

Капана е място за елита, а не за мързеливи , завистливи комунета!

Отговори
0 1
Цветан

Цветан

31.05.2021 | 19:52

Винаги трябва да се подава жалба при агресия като тази. Да, губи се време и е почти сигурно, че ще я забутат някъде. Но на боклука му се трупат черни точки и като му дойде времето за някое дело всичко му се пише. Така предш време едно лайненце ми потроши колата. Заведох дело и познайте колко преписки за него излезнаха. Осъдиха го, плати ми предоволно.

Отговори
7 2
Тази  надзирателка

Тази надзирателка

31.05.2021 | 19:43

Да вземе да си върши работата добросъвестно и да изисква това от надзираваните от нея чистачки. И да спазва някои изисквания за време , начини и качество. Вземете мнението и на "бъхтача" и да се види защо е избухнал емоционално.

Отговори
5 7
Пенди

Пенди

31.05.2021 | 19:35

Митко е пенделче.Всички изкарани пари от чорапките ги дава за ман.фи да го ш.бат

Отговори
7 6
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

31.05.2021 | 18:45

Имам една молба.Дайте ми го този тежкар и ви гарантирам,че след едно денонощие ще ви го върна смирен като млада монахиня.

Отговори
8 3
Нострадамееее

Нострадамееее

01.06.2021 | 05:19

Още Адамеееееее ахахахахах малко си смешен, но като цяло правиш смях хахахах

Отговори
1 0
Иво

Иво

31.05.2021 | 15:51

После нека някой да ми обяснява какъв готин народ сме.Заради такива олигофрени лепят етикета на всички българи.Както циганите по Европа.

Отговори
22 1
оф Ивко

оф Ивко

01.06.2021 | 05:20

С твойте празни приказки човек шоу на душата ми правиш хахаха

Отговори
1 0
Пловдив

Пловдив

31.05.2021 | 15:39

Бой,е.бане и шут в г ъза! Това нещо дори не е примат. Това е подобие на жив организъм с мозък на амеба!

Отговори
24 1
Филибелия

Филибелия

31.05.2021 | 14:52

До колкото разбрах този "бизнесмен" е дошъл от черноморието. Предлагам няколко души да му метнат едно одеало и кютек до насирателно.В нашия хубав град неможе да виреят такива примати.

Отговори
35 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?