Следвайте ни

Жена в игра със смъртта на Цариградско шосе ВИДЕО/СНИМКИ

viber icon

Жена на видима възраст около 40 години хвърля в потрес пловдивските шофьори. Тя изскача пред колите, преминава на червено и създава риск от огромна трагедия. Последно е забелязана да преминава през колите по Цариградско шосе. Седналите зад волана правят невъзможни маневри, за да не я блъснат, а тя необезпокоявано и хладнокръвно крачи по булеварда, алармират стресирани шофьори. 

Те смятат, че дамата има някакво психическо заболяване и съветват колегите си на пътя да внимават, тъй почти винаги е облечена с тъмни дрехи, а и изскача внезапно на пътното платно от всевъзможни места и то в час пик. Шофьори коментират, че са я забелязвали на много места в града, сред които до Военна болница, по бул. "Шести септември" и бул. "Санкт Петербург". 

"Някой път ще изгуби играта със смъртта", смятат опитни зад волана пловдивчани. 

видео и кадри от Фейсбук/Забелязано в Пловдив

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

02.09.2021 | 16:26

Тази циганка върти тези номера от половин година по булевардите и вече целият град е познава,само пазителите на реда не я виждат.А,че не е добре с главата това е истина,защото лично аз съм се опитвал да разменя няколко думи с нея.Много лесно може да се намери и да се озапти,защото който и да питате в Столипеново за нея,веднага ще ви каже коя е.Но за тази работа някои органи трябва да се вземат в ръце и да си свършат работата преди някой да е блъснал и после да го разкарват като куче с каишка по полициите.

Отговори
7 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?