Следвайте ни

Жена счупи скоростомера с Мицубиши и загази

viber icon

Шофьорка се опита да събори в съда глоба в размер на 800 лв. и забрана да сяда зад волана три месеца, наложени ѝ заради превишена скорост. На свое заседание вчера, обаче, магистратите от Районния съд в Пловдив само потвърдиха санкцията. Решението им подлежи на обжалване в 14-дневен срок пред Административния съд. 

Нарушението датира от 11 февруари тази година. Жената се качила на лек автомобил „Мицубиши Спейс стар“, чужда собственост, в 08.31 часа. Отпрашила към „Асеновградско шосе“, като километражът надвишил разрешените за населено място 50 км/ч. Това не ѝ се разминало и било хванато от камерите на полицията. Устройството отчело скорост от 111 км/ч, което означава, че шофьорката е подминала закона с цели 61 км/ч. 

За установеното нарушение бил съставен акт, а жената нямала възражения. Дори полицаите и показали клипа , на който тя е заснета да хвърчи с много по-висока скорост от допустимата. 

След това се стигнало до обжалване на наказателното постановление, но без успех. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?