Изведоха с белезници шефката на Басейнова дирекция в Пловдив ВИДЕО

Директорката на "Басейнова дирекция Източнобеломорски район - Пловдив" Цветелина Кънева беше изведена с белезници от сградата на институцията преди минути, видя репортер на "Марица". Тя беше придружена от служители на специализираните полицейски сили и качена в микробус. Предполага се, че е отведена за разпит в Икономическа полиция. Униформените иззеха от дирекцията и два кашона, вероятно с документация.

Проверката не е изненадала Басейнова дирекция - Пловдив. Това заяви Лиляна Барганова, която е пиар на институцията. По думите й това са рутинни проверки. Барганова обаче не можа да обясни защо директорката е отведена с белезници. 

"Вие сами си отговаряйте. Нищо не знам, не знам какво иззеха. Затвориха ни в друга стая. В държавата се проверява работата на всички държавни институции. Аз не мога да давам мнение за работата на прокуратурата. Темата не е към нас. Продължаваме да работим. Всичко, което се случва със замърсяването на Чепеларска и Юговска, се изнася публично веднага", добави Барганова.

В същото време служителите на Басейнова дирекция са в шок от акцията и отказват да коментират какви документи са иззети за проверка. Не е ясно дали арестите са свързани със замърсяването на реките Юговска и Чая, или  със злоупотреба с публични средства. 

Очаквайте подробности!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
7 коментара
като ралю ралев 2.0

като ралю ралев 2.0

24.02.2020 | 15:53

евтин цирк на гербогешефтурата, тихомълком ще ги освободят, а щетите са платени от данъкоплатеца отдавна

Отговори
1 0
имил

имил

24.02.2020 | 12:52

Следващия трябва да е Спартак Николов

Отговори
0 0
007 агент

007 агент

24.02.2020 | 11:39

ИМА ОЩЕ АДРЕСИ- РАЙОН СЕВЕРЕН - ТАМЕ АЛЕКСИЕВ КОЙТО ДО ВЧЕРА БЕШЕ В ПАРКОВЕ И ГРАДИНИ...... РЕВИЗИЯ НА СТАРАТА ДЕЙНОСТ....ПОСЛЕ НА ПЪРВО МЯСТО СПАРТАК НИКОЛОВ --- АДРЕС В И К .....ПОСЛЕ ВСИЧКИ ОБЩИНСКИ ПРЕДПРИЯТИЯ ДО ЕДНО СЪЩАТА ...РУТИННА ПРОВЕРКА .ВСЕКИ ПОНЕДИЛНИК И ПЕТЪК ПО ЕДНА.....

Отговори
5 1
Банскалия

Банскалия

24.02.2020 | 11:27

Ако вкараме по затворите всичко що е разбойник,няма да останат хора по улиците.

Отговори
4 0
леле

леле

24.02.2020 | 11:21

Ама верно ли са рутинни проверки?! какво ли е, ако не са рутинни - направо да ги бият на място! Ебаси пиарката :)))) yoy

Отговори
0 0
Джудже

Джудже

24.02.2020 | 11:09

Объркахте мястото с Вик Пловдив

Отговори
8 0
SSяяяя

SSяяяя

24.02.2020 | 11:08

Браво Басейнова дирекция! Щом за вас е рутинно, че влиза проверка с полиция. Браво и на шефката ви, че не се изненадва ,че я отвеждат с белезници ,а си стои кротко и чинно! Един нормален понеделник за всяка държавна институция. Дай Боже и на другите...!

Отговори
5 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?