Следвайте ни

Изправят пред съда дъщерята на цар Киро за 2 кг хероин

viber icon

47-годишната Събка Рашкова отново застава на подсъдимата скамейка. Окръжният съд ще гледа делото в 13.30 часа днес. Спрямо дъщерята на Кирил Рашков е повдигнато обвинение за това, че на 24 февруари тази година, без надлежно разрешително, е държала с цел разпространение високорискови наркотични вещества в особено големи размери – хероин с общо нето тегло над 2 кг и на стойност почти 185 000 лв. За това престъпление законодателят предвижда наказание лишаване от свобода от 5 до 15 години и глоба от 20 000 до 100 000 лева.

Събка е в ареста от 24 февруари. Тя бе заловена след връщане от Турция, където е заминала на 22 февруари. Тя е била в Свиленград, играла в казино няколко часа и се е обадила на племенника си да дойде да я прибере в Пловдив, защото е употребила антидепресанти и не може да си дойде сама.

Около 18,25 часа полицаи спрели автомобила край Войводиново. При обиск на Рашкова под горните й дрехи са открити и иззети пет пакета, облепени с кафяво тиксо. В тях имало хероин. Лабораторните проби показаха, че задържаната дрога е с добра чистота на веществото. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?