Следвайте ни

Изправят пред съда биячите, отвлекли и подложили на зверски гаври ученик от Спортното

viber icon

Тримата младежи, които през май отвлякоха 16-годишен ученик от Спортното в Пловдив, вече се сдобиха с обвинение.

Предстои 23-годишният Пламен Тингаров, 20-годишният Християн Кочев и 21-годишният Кристиан Панайотов да се изправят пред съда. В момента похитителите се намират в ареста.  

 

Пострадалият 16-годишен младеж и Кочев се познавали от училището, в което били в различни класове. На 11 май двамата се срещнали случайно. Отвлеченият бил с приятелката си. Християн се приближил към тях, като момичето било помолено да се отдалечи. След това започнал да нанася удари с отворени длани и юмруци по главата и тялото на 16-годишния. Заплашил го с нож и пистолет и поискал мобилния му телефон. Кочев проверил съдържанието и като забелязал наблизо преминаващи хора прекратил агресията си и се отдалечил.

На 21 май Християн и аверите му се движели с лек автомобил „Фолксваген Голф“. Забелязали тийейджъра с приятелката му. Кочев слязъл от колата и се приближил към тях. Двамата младежи се отдалечили. Наредил на тийнейджъра да тръгне с него, иначе ще го набие. 16-годишното момче се подчинило, защото се притеснило, че може приятелката му да пострада. Двамата се качили в лекия автомобил. Там били и другите от групичката. Когато автомобилът тръгнал, 16-годишното момче се опитало да вика за помощ и да скочи от колата, но вратите били заключени. По време на пътуването бил заплашван с нож и пистолет от Кочев, който го удрял с юмруци по тялото. Всичко било заснето с телефон. Кочев свалил част от дрехите на младежа, а други срязал с ножа, като го предупредил, че трябва да му даде 1000 лева, защото ще му направи снимки  и ще ги изпрати на негови близки, както и че ще ги публикува в социалните мрежи. След това казал на шофьора Пламен Тингаров да спре на черен  път. Там зарязали тийнейджъра без дрехи, снимали го, накарали го да пие вода от локва. Кочев му казал, че от понеделник трябва да започне да му плаща исканата сума от 1 000 лева, за да не покаже снимките и да не ги качи в интернет. Допълнително го заплашил, че ако не му даде пари, ще го пребие отново.

Тримата си тръгнали, а тормозеното момче успяло да сложи част от разкъсаните дрехи и потърсил помощ от минаващи автомобили по близкия асфалтов път. Такава му била оказана от шофьор, като била уведомена полицията.

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

mda

mda

29.12.2020 | 21:33

Където ги видя ще и плюя, утайки!

Отговори
3 0
Гошо

Гошо

29.12.2020 | 20:23

Че тези са дечурлига бе. Какъв рекет, какви 5 лева? Дали са мислили какво ще им се случи в затвора? И това цялото - за 1000лв. Смешници. Като ги пуснат на дъртите разбойници ще им се отвее плявата.

Отговори
9 3
Ванко

Ванко

29.12.2020 | 20:34

Деца ли? Тези са готови престъпници.

Отговори
13 0
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

29.12.2020 | 19:56

Тези пичлименца ми ги давате само за един месец,след това ви гарантирам,че ще бъдат кротки като монахини.

Отговори
10 1
007

007

29.12.2020 | 18:33

За жалост по-голямата част от младите хора м/у. 15—20год. са такива гаменчета с изтървани първите 7 год., към това прибавете и намалените правомощия на учителите и резултата е завършени побойници и престъпници.......

Отговори
27 0
БКП

БКП

29.12.2020 | 19:47

САМО ЗА БЕЛЕНЕ СА !

Отговори
11 0
Мда

Мда

29.12.2020 | 17:58

Когато преди две години и във Варненското спортно училище имаше същият случай и то със знанието на преподавателя, всичко мина ненаказано, но има господ и дано раздаде правосъдие. Дори и учениците си смениха показанията, а потърпевшото момче напусна училището. И много добре, че го напусна. Защото дори и хората от отдел просвета повярваха на лъжите на въпросният преподавател,както и медиите естествено. А момчето лежа в болница с тежко сътресение на мозъка, защото бе ритан със шпайкове в главата.

Отговори
19 1
Тони

Тони

29.12.2020 | 17:39

Новото попълнение на ,,борчетата,, от 90-те години. Пуста тояга и да се кръстят с пръстите на краката си.

Отговори
26 0
Лина

Лина

29.12.2020 | 17:30

Тези боклуци имат ли родители, къде са ги отглеждали и как са ги възпитавали? Вероятно и те са изроди като отрочетата си.

Отговори
41 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?