71

Изправят на съд румънските измамници, които Моцарт арестува 

Започва делото срещу младите румънци, които бяха заловени за измамна схема със събиране на дарения на Главната улица в Пловдив. В понеделник двете момичета и момче ще се изправят пред магистратите и ще стане ясно дали ще се признаят за виновни или процесът ще върви по общия ред. 


Припомняме, че тримата румънци се представяли за глухонеми и заблуждавали пловдивчани, че набират пари за създаване на Международен център за глухи хора с физически увреждания и бедни деца. Събирали парите по Главната и в един от кварталите, като за по-голяма достоверност давали на дарителите да попълнят саморъчно направена бланка, да се подпишат да посочат сумата и населеното място.


Действията им обаче събудили съмнение у един от талисманите на Пловдив - уличният музикант Георги Димитров - Моцарт. Той разкрил измамната им схема, като успял да задържи едно от момичетата и да повика полиция. Малко след това са арестувани и другите двама. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Paula Fox

Paula Fox

28.05.2022 | 17:13

Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ cеkс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ->> https://ja.cat/id398062

Отговори
0 1
СОФИЯ

СОФИЯ

28.05.2022 | 09:29

БЕЗБОЖНИЦИ това е подигравка срамят ИСТИНСКИТЕ глухонеми ХОРА

Отговори
5 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?