71

Изнудвачите в ареста! Рекетьорката Николета се разплака, мъжете се хванаха за главата

Изнудвачката Николета помоли за по-лека мярка, за да бъде при двете си деца. Бащата на децата ѝ и другият участник в схемата пък се хванаха за главите. Те бяха доста изненадани, че ги оставят в ареста. "Какво стана?", питаха се те. 

 

Окръжният съд посече тримата изнудвачи - Николета, Филип и Станислав, действали в комбина със затворника от Варна. Спрямо тях бе взета най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража". Според съдията има опасност те да се укрият и да извършат друго престъпление. Определението може да се обжалва в тридневен срок. В случай на протест, мярката ще се гледа от Апелативния съд идния четвъртък. 

След като чу определението, Николета се разплака. Секунди преди това тя помоли за по-лека мярка, за да бъде при двете си деца. Бащата на децата ѝ и другият участник в схемата пък се хванаха за главите. Те бяха доста изненадани и им отне време да проумеят, че остават в ареста. "Какво стана?", питаха се те. 

Съдията бе категоричен, че тримата са действали изключително конспиративно, като всеки е имал разпределена роля. Упражнявали са изключителен психически тормоз над жертвата си. 

Наблюдващият прокурор по делото посочи, че има данни и за други жертви, освен жената от Стамболийски. 

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Пенка

Пенка

26.04.2024 | 16:43

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe---- https://shorter.me/keto

Отговори
0 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?