2374
Следвайте ни

Изнесоха кашони с документация от офисите на Дошков СНИМКИ

viber icon

Поне 5 кашона с документи изнесоха служители на Икономическа полиция, които по-рано днес нахлуха в централата на "Хеброс бус" на автогара "Родопи", предаде репортер на "Марица".


Проверката приключи преди минути, като две цивилни коли на проверяващите напуснаха паркинга. Преди това натовариха документацията.  Чакащи на автогарата коментираха, че служителите, които са оказвали съдействие на проверяващите, са изглеждали доста притеснени. "Не знам какво става. Утре ще има ли рейсове?", питаха се много от пътниците.


Разследването на прокуратурата за присвоени средства чрез документална измама продължава. Шефът на "Хеброс бус" Веселин Дошков е сред обвинените петима души. 
 
 
 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

МИТКО

МИТКО

22.10.2021 | 17:20

Много е лесно да цъфнат измамите. Изглежда данъчните, политици, полицаи и общинари са на хранилка. Пълна инвентаризация на билетите и са цъфнали. Получил си 10 кочана с по 1000 бр. продал си и си отчел на приход 5 бр кочани , ха сега дай другите 5 бр да ги опишем...... елементарно. Ама никой не иска да го направи защото ще пресъхне кайнака.

Отговори
1 0
широко затворени очи

широко затворени очи

21.10.2021 | 22:49

Така е във ВСЯКА наша частна фирма - и малка, и по-голяма. Всички по един или друг начин ЛЪЖАТ в документацията си - като се започне с работници без тр договор, недекларирани приходи - чрез "леви" - неотчетени договори, всички осигуряват на мин заплата, а разликата - в плик - "за благо на подчинените" - да "взимат повече парички". За условия на труд - да не говорим - тотална мизерия и напълно непозната територия - безопасен труд?!. Но никой и никога не си е правил труда и усилия за ликвидиране на тези беззакония. Така си е по-спокойно. А ако случайно ги застъпят в крачка - подходящ плик за проверяващия и всичко е ОК.

Отговори
11 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?