49

Изгавриха се с тийнейджърка на Младежкия хълм в Пловдив

Тийнейджърка от Варна преживя най-големия си кошмар на Младежкия хълм в Пловдив, научи "Марица" от свои източници. Момичето, което е на възраст 15-16 години, пристигнало в града под тепетата заради фестивала Shake That Хълм и за първа среща с младеж.  Историята започва около две седмици по-рано. Тогава момичето започва активно да си пише в социалните мрежи с обожател. Двамата си разменят комплименти, допадат си и решават да се срещнат. Мястото на срещата е Младежкия хълм, в петък, когато започна тридневния фестивал. Тийнейджърката хваща влака от Варна за Пловдив. През цялото време поддържа връзка с новия си възлюбен. 

Срещат се на живо, запознават се официално, като момичето вече е влюбено. Младежът обаче е довел със себе си мъжка компания. Предлага на младата варненка да пият алкохол. След като взимат питие и обикалят зоната на фестивала, пловдивчанинът желае компанията да се изолира от шума и навалицата. Така навлизат навътре към Младежкия хълм. Спират се уединено място, където рядко преминават хора, особено нощно време. Тогава момчетата предлагат на гостенката наркотици. Тя вече е под влияние на алкохола и не се налага да бъде убеждавана. В крайна сметка момичето от Варна е доведено до безпомощност. Компанията я зарязва пияна и друсана на хълма и си тръгва. 

Около два часа по-късно случаен минувач забелязва тийнейджърката да лежи в тревата в безсъзнание. Веднага се обажда за линейка. След минути медиците поемат момичето и я карат до болницата. Там състоянието й е стабилизирано. По първоначална информация родителите са нямали и понятие за уговорената среща на дъщеря си и за плановете й в Пловдив. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
KushComa

KushComa

28.08.2022 | 20:58

Когато родителите са неадекватни, децата им стават к"рви или наркомани... Или и двете, и затова не е виновна Америка или Русия ами безхаберието ви !!!

Отговори
20 0
да се радва

да се радва

28.08.2022 | 14:09

че е побаднала на джендъри и не са я опънали, щеше да е и изнасилена! Наркоманка!

Отговори
35 10
Нели

Нели

28.08.2022 | 14:56

Пази Боже да не се случи на нашите деца тогава няма да се говори така .!

Отговори
26 3
Nikolay

Nikolay

28.08.2022 | 15:52

Ей гомнар , това момиче е някоя дъщеря , може и твоята да е след време .

Отговори
31 7
Драгой

Драгой

28.08.2022 | 12:52

Защо да е гавра, защо някои е длъжен да носи отговорност за нечие поведение. Наливали са и алкохол в устата или са я друсали насила? Тогава ок! Ако един индивид няма самосъзнание да се контролира колко да пие или да се друса, от къде на къде друг ще бъде виновен. Това което не е ок,че е изоставена сама в безпомощно състояние.

Отговори
42 12
Майна

Майна

28.08.2022 | 17:26

Ей Драгой,явно си пълен тъпанар.Никой не е виновен или невинен ,думичката е ,,МОРАЛ'' който ти нямаш щом мислиш така.

Отговори
10 8
Богдан Попов

Богдан Попов

28.08.2022 | 12:44

Така е Като Бьлгария сё напьлни с наркотици и наркомани които могат да се гаврят с момичетата безнаказано. И на кого дьлжим това? На новите политици западогьзолизци е отговори които докараха бьлгарския народ до просяшка тояга и те нямат друг избор освен да забравят реалния живот и да се превьрнат в животни.

Отговори
33 16

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?