49
Следвайте ни

Иван Гешев на среща с пловдивски прокурори заради изборите СНИМКИ

viber icon

Главният прокурор Иван Гешев е провел работна среща с пловдивски прокурори във връзка с предстоящите избори. Тя се е състояла днес в учебната база на прокуратурата в „Цигов чарк“, Батак. На нея са присъствали ​държавни обвинители и следователи от Апелативен район-Пловдив. 

Акцент в разговора е било противодействието на престъпленията, свързани с нарушаване на политическите права на гражданите във връзка с предстоящите избори за президент и Народно събрание на 14 ноември. 

Главният прокурор обърнал внимание и върху ролята, които правоохранителните органи имат за недопускане на нарушения на Закона за движение по пътищата с оглед зачестилите случаи на тежки пътно-транспортни произшествия. Иван Гешев напомни, че още преди година и половина Главната прокуратура е представила конкретни експертни предложения за законодателни изменения, приемането на които би имало силен превантивен ефект.

Друг акцент в срещата е поставен върху водещата роля на прокурорите по места в борбата срещу конвенционалната престъпност.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

МАМИН И ЗДРАВКА ИЗМАМАТА ТИ ТРЯБВАТ ГЕШЕВ.НИКОЙ ДРУГ

МАМИН И ЗДРАВКА ИЗМАМАТА ТИ ТРЯБВАТ ГЕШЕВ.НИКОЙ ДРУГ

07.10.2021 | 19:41

ГЕШЕВ ,КАКВО СЕ СРЕЩАШ С ПРОКУРОРИТЕ.ТВОЯ ЧОВЕК Е МАМИНИЯ.ТОЙ ЩЕ ТЕ СВЕТНЕ ЗА ВСИЧКИ СХЕМИ ЗА ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИ.ПРОКУРОРИТЕ ТИ СА ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ.

Отговори
9 0
Г-н Гешев,

Г-н Гешев,

07.10.2021 | 18:46

След края на срещата си проверете джобовете, защото едното от лицата до Вас, е изключително крадливо!

Отговори
7 1
Десния джоб

Десния джоб

07.10.2021 | 19:44

Абсурд!

Отговори
4 1
Митко Чорапа

Митко Чорапа

07.10.2021 | 17:55

Къде е? Да не ги чака на паркинга или до басейна?

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?