Следвайте ни

Игра със смъртта: Шофьор премина при спуснати бариери на жп прелез до Пловдив

viber icon

Шофьори в Пловдивско продължават да си играят със смъртта. В социалните мрежи се появи кадър, на който ясно се вижда, че кола "Ситроен" преминава през жп прелеза на село Крумово при спуснати бариери. За щастие, в този момент не е преминал влак, а шофьорът се отървал невредим. 

От полицията съобщиха за "Марица", че са реагирали незабавно на публикацията. Шофьорът вече е установен. Колата е управлявана от 37- годишен пловдивчанин, който има книжка от 2002 година. За стажа му зад волана той извършил редица нарушения, за които е бил санкциониран.

Справка „нарушител “ сочи, че за различни административни нарушения са му съставени 9 акта, връчени са му 9 наказателни постановения и са му наложени 3 глоби с фиш, един от които за скорост.

За преминаването през прелеза му е съставен акт и ще му бъде наложена глоба до150 лв. 

Само преди месец 31-годишна шофьорка опита да премине при спуснати бариери през прелеза на село Скутаре, но колата ѝ бе пометена от локомотив. Няколко дни по-късно, въпреки усилията на лекарите в Пловдив, жената почина. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?