49

Хванали джиповете на пл. "Съединение" с камери по кръстовищата

Камерите за видеонаблюдение по кръстовищата в Пловдив са изиграли основна роля за залавянето на хулиганите, които се покатериха с джипове по паметника на Съединението. Регистрационните номера на високопроходимите возила са били заснети, след което полицията си е свършила работата по установяване на собствеността им. Това каза пред "Марица" районният прокурор на Пловдив Чавдар Грошев. Оказа се, че камери, които гледат към самия паметник няма, като след случилото се вероятно тази грешка ще бъде коригирана. По информация на "Марица" 23-годишния работи във фирмата на баща си, а вторият, който е на 25 години, пък си изкарва прехраната в Англия. И двамата са били задържани за 24 часа. Предстои наблюдаващия прокурор да прецени какво ще се случи оттук нататък и какво ще бъде обвинението. Възможно е хулиганите да се сдобият с наказание лишаване от свобода или пробация. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
БАЩАТА НА ДЕЦАТА

БАЩАТА НА ДЕЦАТА

28.11.2022 | 11:52

БРАВО НА ТЕЗ ДЕЦА ДЕТ НА ТЕЗ ГОДИНИ СКОЛАСТРИХА ДА ЛЕТЯТ С ТЕЗ ЖИПОВЕ ПРЕСТАВИСИ ЗА ПО НАНАТАТЪК КАКВИ ЩЕ ГИ ВЪРШЕЯТ ПРЕДЛАГАМ ОБЩЕСТВЕНО ПОПЛЕЗЕН ТРУД ЕДНА ГОДИНА ДА ПОЧИСТВАТ ПАМЕТНИКА С ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ...

Отговори
18 0
Реалист

Реалист

28.11.2022 | 11:11

Сега искат тия хубавци - стабилно бъркане в джоба и обществено полезен труд поне за 2 години! И следващият път няма да посмеят!

Отговори
18 0
бешгбше3

бешгбше3

28.11.2022 | 10:49

голямо разкритие няма що, хванали някакви деца по номерата на колите.

Отговори
8 13
Стоичков

Стоичков

28.11.2022 | 13:01

Деца са за "родителите" им,а иначе са поредните ке леши на които са им купили джипки да гъзареят. Защо от прокуратурата не съобщават имената им и снимки да качат за да станат още по "известни". Всичко е пълна деградация и анархия,а това е заради липса на елементарно възпитание и отношение към обществения ред.

Отговори
10 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?