49

Хорър край Пловдив: Мъртвопиян подгони полицаи с коса, след това се укри

Пиян жител на Раковски спретна истински екшън в двора на къщата си след като полицаи прекрачиха прага му. Сцените се разиграли малко преди 22 часа в събота. Тогава по време на  специализирана полицейска акция срещу битовата престъпност четирима униформени предприели проверка на адреса на пияния. Не очаквали обаче да последва война. В двора си агресивният мъж ги посрещнал с обиди и закани, като категорично да изпълни разпорежданията им. В ръцете си държал коса, която започнал да размахва заплашително срещу служителите на реда.

Наложило се да употребят сила. Благодарение на бързата им реакция мъртвопияният бил повален и обезоръжен без да има пострадали. В кратката схватка обаче той успял да се измъкне, плюл си на петите и се укрил. Полицаите тръгнали след него. Минути по-късно открили скривалището му и го арестували. Агресивният жител на Раковски бил отведен в районното. По случая вече е образувано досъдебно производство. Законът предвижда наказание до шест години затвор за пиянската му изцепка и нападението над униформени.  

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Филибелия

Филибелия

20.09.2022 | 16:39

А полицаите немогат ли да стрелят,когато е застрашен живота им?

Отговори
1 0
Ееее,то бива простотия и дивотия,ама вече пиянките прекаляват

Ееее,то бива простотия и дивотия,ама вече пиянките прекаляват

19.09.2022 | 13:31

Ами вземете,че вкарайте някой като тоя дивак реално в ареста и да полежи малко,за да се освести как се зъби на проверяващ орган-полиция.Нещо хората са оскотели,не са добре..масово.Само агресия,цинизми,обиди,посегателства,дрога,пиянстване,масово се трепят в битови скандали и по пътищата,камикадзета колкото щеш.Нещо..изперка народа,лошо много дори.

Отговори
3 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?