Следвайте ни

Хлапета откраднаха колата на билкар край Пловдив СНИМКИ

viber icon

Полицията в Асеновград залови две 12-годишни момчета, задигнали колата на билкар. 

73- годишен мъж от асеновградското село Нови Извор подал сигнал в полицията, че колата му е открадната. Възрастният човек събирал в гората билки и с това се препитавал. На 24 май спрял фолксвагена си в  землището на село Нови извор, но тъй като в гористата местност нямало жива душа, оставил ключа на таблото, за да не го изгуби, докато събира билки. Когато приключил с брането обаче, не успял да открие возилото си. Прибрал се пеш до селото и сигнализирал за кражбата.  

За броени часове служителите на реда открили колата изоставена и установили извършителите на деянието. Оказало се, че две 12- годишни момчета от селото минали покрай колата и изкушени от ключа на таблото решили да я подкарат. 

По пътя обаче попаднали на мочуреста местност и след като не могли да продължат да се движат с автомобила, го изоставили. Работата по случая продължава местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.
 
 
 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?