3906

Грозни сцени край Пловдив: Нервак бълва закани към полицаи, скъса униформата на единия

Безработен нервак попадна в ареста след див екшън в Първомай. Грозните сцени се разиграли след като бил спрян за проверка. Още в първите секунди поведението му било провокативно. Мъжът започнал да блъска униформени и да отправя закани, оказвал съпротива и им пречил да си вършат работата. 

Освен това не се подчинил на даденото му от полицай разпореждане да представи документите си и тези на автомобила. Не се подчинил и на разпореждане да остане на място и да не мърда. Повредил и униформата на единия служител на реда. В крайна сметка полицаите успели да го усмирят и да го арестуват. За всяко едно от провиненията му е определено наказание пробация за срок от една или две години. 

Нервакът успял да сключи споразумение с прокуратурата, след като признал вината си. Определено му е едно общо най-тежко наказание - пробация за 24 месеца, с явяване и подписване пред пробационен служител, също явяване на периодични срещи с него през двугодишния период. 

Мъжът от Първомай вече е осъждан, показала справката. Часове след ареста бил освободен с мярка "подписка". 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
6 коментара
Крайно време е полицаите

Крайно време е полицаите

13.02.2024 | 20:52

да упражняват сила срещу такива боклуци. Бой, та да им дойде акъла в главата. Тези говеда от друго не разбират. Никой не смееше да посегне върху служител на реда по бай Тошово време. Ама имаше държава и ред. Сега няма държава. Има разграден двор и внесени афганистански. Да са ни честити!

Отговори
7 1
ime i adress

ime i adress

13.02.2024 | 20:28

vseki e golqm bia4 dokato ne napravat 30 dupki v nego. ime i adress, kakva kola kara6 i da si se znaem koi e nai golemia i koi 6u mul4i

Отговори
0 1
Страх!

Страх!

13.02.2024 | 20:13

Полицаите се страхуват! Ако това се бе случило в щатите, героят щеше да се прости с живота си! В такива случаи полицаите ТРЯБВА да са БЕЗКОМПРОМИСНИ! Това би бил урок и за следващите герои! Да се посегне на полицай, на власта? Каква пробация - в затвора щеше по-добре да осмисли поведението си!

Отговори
9 2
Тони

Тони

13.02.2024 | 20:05

Чиииииифутско дебела главо квадратна Толкова ли ти са чиииииифутските възможности Само два минуса Жалък сапун си

Отговори
0 3
Обаче

Обаче

13.02.2024 | 19:10

Тони чииииифутската квадратна дебела глава ПИЧЕЛИ хунурари от изявата на такива буклуци във чик чисти шекали и кашер ръна

Отговори
2 3
Затова всеки со прави

Затова всеки со прави

13.02.2024 | 18:43

Каквото ще шото боо клуци кат тая отрепка са на свобода

Отговори
6 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?