71

Гореща пловдивска любов завърши с рекордните 9 обвинения

Съдят 27-годишния насилник, запознал се с младата си жена в Пловдив

 

27-годишният мъж от пловдивско село, който пребивал жена си и я дупчил с отвертка в Лайпциг, отива на съд. От Окръжната прокуратура съобщиха за "Марица", че вече е внесен обвинителен акт спрямо него, като е с повдигнати рекордни девет обвинения. Към момента той е задържан под стража, вече е насрочено и разпоредително заседание по делото в Окръжния съд в града под тепетата за началото на април.

27-годишният насилник и пострадалата 23-годишна жена се запознали в Пловдив. Те заживели заедно. По-късно им се родило дете, а също така и сключили брак.  Двамата заминали за Германия. Жената започнала работа в куриерска фирма. Още от началото на съжителството мъжът проявявал агресия към нея, породена основно от ревност.

Установено е, че на различни места в град Лайпциг е нанасял побой на пострадалата, а също така се заканил с убийство. Тя е успяла да се върне в България със самолет, постъпила е в болница и е бил подаден сигнал в полицията. Тогава насилникът е бил задържан от служители на МВР, след като се прибрал няколко дни по-късно в Пловдив, за да търси пострадалата и да я върне отново в Германия. Втората пострадала жена също в определен период от време е съжителствала с арестувания, който проявил насилие спрямо нея. По делото има данни от свидетелски показания, че той употребявал различни видове наркотични вещества.

Деветте обвинения са от различно естество. Първото е за това, че е отвлякъл 23-годишната жена, второто е, че противозаконно я лишил от свобода, третото - че я принудил да признае, че му е изневерявала и да употреби против волята си наркотици. Четвъртото обвинение гласи, че е причинил на половинката си средна телесна повреда, изразяваща се в счупвания на ребра. Петото и шестото обвинение е за това, че на няколко пъти й причинил леки телесни повреди – кръвонасядания по тялото, контузии на носа, охлузвания на главата, краката, лицето, кожни дефекти по повърхността на гръдния кош, причинени от изгаряния със запалена цигара. 

Седмото обвинение е за това, че е причинил на друга 24-годишна жена на два пъти леки телесни повреди, изразяващи се в кръвонасядания по лицето и тялото, като деянията са извършени в условията на домашно насилие, с особена жестокост и по начин особено мъчителен за пострадалата.  Осмото обвинение е за това, че в Лайпциг се заканил с убийство на пострадалата 23-годишна жена.

Деветото обвинение е за това, че е откраднал златно синджирче  с висулки, златен пръстен, както и сребърно колие от половинката си.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 4 оценки
5/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
rtyrty

rtyrty

21.02.2024 | 14:46

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим~--- https://da.gd/menx

Отговори
0 4
Гурбетчия

Гурбетчия

21.02.2024 | 14:19

Жените се устройват много бързо в чужбина, комплексарите подивяват между ревността и злобата.Резултатът винаги е подобен.

Отговори
8 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?