Следвайте ни

Гонка в "Смирненски": Тарикат бяга от полицията с нерегистриран мотор

viber icon

Смелчага яхна нерегистриран мотор, но късметът му изневери и го подгони полиция. 

При работа по линия пътна безопасност полицейски автопатрул дежурил на „Пещерско шосе“ в близост до комплекс „Корона“ . Покрай служебния автомобил преминал моторист, на чието двуколесно превозно средство липсвала  регистрационна табела. Давайки си сметка, че може да бъде глобен за постъпката си и видимо притеснен от присъствието на униформените,  водачът решил да избегне проверката. 

Мотористът се насочил към странични разклонения от пътя, където в момента кипи строителна дейност.  Полицията го последвала, но смелият водач успял да осуети проверката, преминавайки през тротоар с поставени антипаркинг  колчета  и  избягал, знаейки, че  няма как да бъде  последван от кола, през маршрута, който е избрал.  

 Полицията е по петите на мъжа,  извършил нарушението, а за  управлението на нерегистрирано МПС мотористът ще бъде наказан с глоба и  отнемане на книжката.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?