Следвайте ни

Голям удар в Труд! Няма да повярвате какво откри полицията

viber icon

Пловдивската полиция направи пореден голям удар. В хода на съвместна проверка служителите на икономическа полиция и районното управление в Труд са открили  незаконен цех за производство на олио. Установено е, че собственик на еднолично дружество държи производствен цех в индустриалната зона.

 63 -годишният предприемач  произвеждал студено пресовани масла от различни семена, без необходимите разрешения и без да спазва хигиенни изисквания. Изискано е  съдействие от областната дирекция по безопасност на храните и 03 РСПАБ-Пловдив. В резултат на проверката е съставен  констативен протокол, издадено е  разпореждане за забрана от ОД БАБХ и предписание от служителите на 03 РСПАБ - Пловдив.

При съвместната работа е проверен и друг склад в индустриалната зона, където е установено съхраняване на големи количества негодни за употреба пакетирани хранителни продукти. Ползвател на склада е 37-годишен пловдивчанин, на който проверяващите органи са съставили констативен протокол и разпореждане за забрана от ОДБАБХ. Хранителните стоки са поставени под забрана ще бъдат унищожени в последстие, по процедура започната от  БАБХ.

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

КТБ кога?

КТБ кога?

25.09.2020 | 14:28

Помислих, че предприели действия срещу фирмата с био-газа, която тормози селото, но уви.

Отговори
5 0
Кога?

Кога?

25.09.2020 | 12:07

Егати и големия удар! Пак кокошкарите са на прицел! А откраднатите милиони от Транспортния проект от Колодрума от Зоопарка от всички обществени поръчки по 20проц от сметосъбирането и транспорта всеки месец по 500хилки....кога ще направите големия удар и да вкарате голямата риба в кауша!

Отговори
11 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?