1939

Гневен шофьор: Който не е от Пловдив, кучета го яли

Шофьор от Смолян отнесе глоба за неправилно паркиране в града под тепетата. Той обаче не е съгласен със санкцията и потърси "Марица", за да изкаже своето мнение.


По думите му, той паркирал на тротоара до болница "Каспела", на ул. "Гергана". Там, където оставил колата си, имало поне още 30, паркирани по същия начин. Всички били с пловдивски номера, с изключение на неговата и една с благоевградска регистрация.


"Лепнаха глоби само на мен и на колегата от Благоевград. Не ми е за 50-те лв, а за принципа. Пловдивските коли не се пипат, а другите се глобяват наред. Това ли е Пловдив?", пита смолянчанинът.


"Който не е от Пловдив, кучета го яли. Действа се избирателно. Моето мнение е, че законът важи за всички и няма богопомазани", смята гневният шофьор.


Действа ли се избирателно? Това ще попитаме шефа на "Общинска охрана" в Пловдив

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Deutsch

Deutsch

05.12.2022 | 09:12

Стига сте го раздували този случай. Новинарите от нищо нещо правят. И мойта кола е с не пловдивски номер и базирано на тази новина направо се чудя как още не са ме глобили.... Честно казано не помня кога са ме глобили за последно за неправилно паркиране. Всичко зависи от естествения интелект (задкормилното устройство) в колата - включваш на програма търсене на паркоместо, обикаляш, гледаш знаците и паркираш правилно. Ако трябва да се ходи сто метра, се ходи...

Отговори
1 0
Don Bidon

Don Bidon

05.12.2022 | 08:29

Ганьо гледа не че той е нарушил правилата,а че от всички нарушители само него и още един санкционирали. След като е забранено , гледай ти да не нарушаваш правилата ,а не да гледаш в чуждата паница.

Отговори
5 1
Смолянския бил Ганьо,

Смолянския бил Ганьо,

05.12.2022 | 08:42

А дон бидонския не?

Отговори
0 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?