Следвайте ни

Гневен пловдивчанин до „Марица": Богохулство пред храм на Спасовден!

viber icon

Пред храм "Св. Възнесение Господне" на ул. "Славянска" в Пловдив се извършва богохулство. За това сигнализира пред "Марица" възмутеният пловдивчанин Минчо Петров. Той разказа, че пред църквата и то точно на Спасовден има мощна полицейска акция по лепене на фишове за неправилно паркиране. Много от хората, които са спряли там, за да отидат да запалят свещ за починали близки и да се помолят за здраве, вече са санкционирани. 

"Смятам, че това е богохулство. Има три полицейски коли. Служители лепят фишове на хората, които са спряли за минутка, за да посетят храма. Всички са възмутени. Вместо да осигурят безпроблемен достъп на всички богомолци и да подобрят възможността за паркиране там, те правят обратното. А когато има разни събития, могат да затварят цели улици и булеварди. Това е абсурдно и то точно на Спасовден!", коментира разгневено Минчо Петров. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Юлия

Юлия

10.06.2021 | 14:45

Законите са си закони и нямат нищо общо с божите празници. Ние българите вечно търсим вратички. Почнеш ли с компромисите, законът отива по дяволите.

Отговори
3 2
Коментар

Коментар

10.06.2021 | 12:46

Богохулство си е. Иисус нищо не е казал за глобите за паркиране, в Светата Библия и дума няма за тях.

Отговори
4 0
апостол

апостол

10.06.2021 | 14:25

Иисус е казал: "Срещнеш ли гербаджия - нaеби го и го пречукай".

Отговори
2 7
Така ще бъде вече

Така ще бъде вече

10.06.2021 | 12:23

С министри-атеисти!

Отговори
7 4
Само  че

Само че

10.06.2021 | 13:37

Ако министър Рашков дойде на ул. Славянска веднага ще разпореди полицаите да се съобразят с празника и да организират паркирането и спирането. Такава организация направиха и за папамобила когато Йоан Павел втори дойде в Пловдив. Полицията ще се нагажда към хората а не хората към полицията. Сигурно ще се поправят но след като се ударят в горния праг.

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?